Harcművészetet tanulni okkult dolog? Miért nem tetszik ez
Istennek?
Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, hogy elkezdek valamilyen harcművészetet. A kung fu, ju jitsu és ninjutsu jönnek be a legjobban, de amikor beszéltem a terveimről hívő barátaimnak, akkor ezt ők rosszallással fogadták, hogy okkult, Istennek nem tetsző, más vallásokat tartalmazó dolog, ami ördögi. Én ezzel nem értek egyet. Miért is lenne baj ilyet tanulni? Nagyon tetszenek ezek a harcművészetek, teljesen azonosulni tudok velük, van stílusok, van mögötte tudás és tradíció, nem utolsó sorban pedig egészségesebbé tesz,valamint magabiztosságot és önvédelmet is ad. Vagy nem lehetek önmagam?
Szia, nem az nem tetszik Istennek, hogy megtanulsz verekedni. A tudás és a tradíciók tartalmazzák az okkult elemeket, ezért ezek nem ajánlottak. Tanulj defendót, az nem okkult.
Azt tanuljon,amit csak szeretne.Azért,mert valaki fél megismerni más kultúrát,vallást,még nem kell másokat is korlátozni a döntéseiben. Mindenki higgyen,amit akar,de ne hülyítsen másokat vele.
2015. aug. 15. 15:25
23/44 A kérdező kommentje:
Mindenkinek vannak vagy voltak rémálmai, ez nem bizonyíték. Olykor sárkányokkal álmodom...attól az még nem valóság :D
2015. aug. 15. 15:31
24/44 A kérdező kommentje:
#21! -.-"
Ezt most nem mondhatod komolyan. Beleolvastam a cikkbe...azt írta, hogy a buddhizmus pogány vallás. Ez nagy sértés rájuk nézve, miközben lehet sokkal régebbi alapjai vannak, mint a kereszténységnek! Számukra meg a keresztények jelentik a pogányságot. Ahh, ezek is ilyen csőlátású szövegek, már elnézést...
2015. aug. 15. 15:38
25/44 anonim válasza:
A szellemvilág valóságos, és Bruce Lee nem gyerek volt amikor ezek gyötörték, és nem kétszer volt nekije. Gondolom az is fontos, ki milyen mélyen merül bele. Felőlem karatézhatsz.
2015. aug. 15. 20:36
26/44 A kérdező kommentje:
Persze, és mindenki, aki valaha tanult harcművészetet, vagy jógázott, annak démonikus rémálmai vannak...Meg aki buddhista és más vallásban hisz, mint a keresztények. De igazából az egész kelet eláshatja magát, mert már eladtál a lelküket a sátánnak. Valószínű...Azért át kéne gondolni, mit hiszünk el és mit nem.
2015. aug. 15. 20:56
27/44 anonim válasza:
Nem vagy hívő keresztény, minek tetted itt fel ezt a kérdést? Semmi közöd Istenhez, a magad elképzelése szerint élsz. Akkor még mit érdekel, hogy mit szól ehhez a saját temetőd?
2015. aug. 15. 21:14
28/44 anonim válasza:
Nem figyelsz eléggé. Azt mondtam függ attól is, ki milyen mélyen van benne. Ha nem hiszel egy Bruce Lee-nak, akkor sajnálom. A többit meg bibliaiskolában hallottam. Úgyhogy pontozd le őket.
2015. aug. 16. 07:54
29/44 anonim válasza:
A 21-es vagyok.
Jézus mondta: Én vagyok az út, az igazság és az élet. Nem juthat senki az Atyához, csak általam. János 14, 6.
2015. aug. 16. 13:19
30/44 anonim válasza:
És ha Jézus azt mondja,ugorj le a kútba,te azt is megteszed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!