Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már úgy, hogy valakit nagyon szépnek láttál, rettentően tetszett és kívántad. De nem teljesült be a dolog, aztán ahogy múlik az idő már nem is látod szépnek?
Nem, mivel nő vagyok, akit charme-osnak láttam és nagyon tetszett az mindig is fog tetszeni, akár hízott, akár fogyott, akár öregedett, akár fiatalodott:D
A baj bennem van, nagyon kevés az az ember/férfi, akit én charm-osnak tartok és nem szokásom csöpögni fotókra.
Van ilyen....a szépség mindig viszonyítás kérdése.
37F
Volt bizony.Van egy lány az egyetemen,akit a mai napig szoktam néha látni,és fél évvel ezelőtt még tetszett,próbáltam mindenféle módon közelíteni felé.
De aztán láttam,hogy milyen felszínes,és ő is olyan mint a többi nő,csak a legjóképűbbekkel beszélget egyáltalán,meg a bunkókkal.És ha ilyen emberek veszik körbe,és hagyja is,akkor biztosan nem lennénk jók együtt.
24/F
Nem, nálam ez fordítva volt, úgy viszont többször is. (Nem tetszett különösebben, csak szimpatikus volt/vonzódtam hozzá, összejöttünk, aztán rájöttem h nagyon is tetszik...)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!