Problémám van valakivel, normális hogy nem tetszik nekem az alábbi dolog? Mit csináljak?
Egyik közeli ismerősömmel volt most ilyesmi. Nála még súlyosabb a helyzet. Reggel, ahogy a csaj leszállt a buszról, elkezdte követni, elkísérte az iskoláig, ott megvárta, majd hazafelé felült vele a buszra, és végig molesztálta. A következő húzása az volt, hogy megvette a lány szomszédságában lévő házat, és onnan is állandóan leste, követte minden lépését. És ez a lány TIZENÖT éves volt.. Viszont most már feljelentették a hapsit zaklatásért, és folyamatban van az ügy.
Amúgy a te esetedben, ha ez a férfi fogyatékos, akkor asszem inkább buszt váltanék :S Eléggé kiszámíthatatlanok az ilyenek..
Valami miatt szimpatikus lettél ennek a fiúnak, és ha valóban szellemi fogyatékos, akkor nehezen fogja megérteni, hogy te nem akarod a barátságát. Gondolom, megbántani sem akarod. Nem hinném egyébként, hogy bántani akarna téged, valószínűleg csak beszélgetni akar veled.
Ha te ezt nem akarod, akkor nagyon határozottan kerüld a tekintetét minden alkalommal, és ülj át máshová. Előbb utóbb meg fogja érteni.
Hozzám is vonzódnak a fogyatékos emberek, én beszélgetni szoktam velük, engem nem zavar. Sőt, mintha "kiválasztanának" engem, és még jól is esik :-)) Úgy érzem ilyenkor, hogy jót teszek nekik, ha egy kicsit odafigyelek rájuk. De ha félsz, én megértelek, de hidd el, attól, hogy valaki "más", még nem feltétlenül rossz szándékú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!