Nagy a problémám az alakommal. Szerintetek ez így normális? (Többi lent)
Figyelt kérdés
12 éves vagyok 158-160 cm és 52 kg. Nagyon dagadtnak érzem magam.Mi a véleményetek?2011. júl. 29. 20:00
1/3 anonim válasza:
Nem lehetsz nagyon dagadt, ne parázz :)
2/3 anonim válasza:
nem nem vagy dagadt :) 12éves vagy 160cm és 52kiló...ez pont jó szerintem. Én is ilyen "problémával" küzdök hogy nem tetszem magamnak. 15éves lány vagyok 165cm és 60kiló. De ha megnézel egy BMI kalkulátort akkor normálisba kerülsz elvileg te is...én is abban vagyok de néha eljárok futni mert dagadtnak érzem magam :) hidd el hogy a te tested még változni fog mert még csak most fogsz el tovább nőni és hízni de persze nem 100kilós malacka leszel :) De ha jobban érzed magad akkor sportolj valamit:) Remélem segítettem 15lány
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Egyébként sportolok több mindent is...:)
2011. aug. 3. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!