Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők! Ti mit gondoltok a...

Hívők! Ti mit gondoltok a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok hívő, de érdekel hogy Ti mit gondoltok az egyneműek kapcsolatáról.

2015. júl. 31. 14:03
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
72%

szp72:

Tehát ezekszerint mivel te magad tartod undorítónak, visszataszítónak, stb., elismered, hogy ez a bibliával, meg vallási maszlaggal való takaródzás valójában csak ürügy a magánvéleményed igazolására.

2015. aug. 1. 11:30
 52/60 anonim ***** válasza:
67%
Lucifer, sose tudni, ki mit mire gondol. Ne viccelj, voltak itt már olyan javaslatok is, hogy orosz mintára bizony be kellene vezetni a kriminalizálását annak, ha valaki nyilvánosan "homul", ami praktikusan annyi, hogy pl kézen fogba mennek az utcán ... Úgyhogy én már semmit nem lepődök meg, sajnos nem a civilizáció irányéba megyünk, pontosabban attól egyre inkább távolodunk (persze ezt ilyesmi maszlagokkal és agymosásokkal ki lehet magyarázni ... ezt se kétlem).
2015. aug. 1. 11:46
 53/60 anonim ***** válasza:
25%

Volt már ilyen téma többször. Ismét egy lerágott csont.

1. Nem betegség! Orvosilag nem kimutatható, hiába a sok hipotézis. Az ember vagy Y kromoszómával születik vagy X-el és kész.

2. Isten visszataszítónak tartja és bűnnek!

3. Ezek az érzések rendellenesek még az evolúció szempontjából is! Nincs evolúciós előnye, tehát ha ilyen genetikai rendellenesség lenne, akkor azt az evolúció már régen kiiktatta volna. Ezért jöhet szóba csak a degeneratív szociális behatás az egyénnél, ami ezt a rendellenes szexualitást előidézi.

Véleményem szerint a a multimédiának ehhez nagyon sok köze van.

4. Nem végleges! Isten segíthet abban, hogy helyes irányba forduljon szexuális téren.

2015. aug. 1. 11:52
 54/60 anonim ***** válasza:
0%
Isten népének próbája.
2015. aug. 1. 12:25
 55/60 anonim ***** válasza:
0%

Nem nem kellene a melegeket börtönbe csukatni, ezt a bűnözőkre értettem.

Amúgy már egyszer belinkeltem, hogy a Biblia mit mond a melegekről:

[link]

És le is írtam, hogy miért nem jó ez a homoszexualitás.

Akit érdekel elolvashatja. Részletesen tudományosan, statisztikákat beleszámítva leírtam:

#25,26,27,28 hozzászólás:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__7048..

2015. aug. 1. 13:22
 56/60 szp72 ***** válasza:
16%

"Tehát ezekszerint mivel te magad tartod undorítónak, visszataszítónak, stb., elismered, hogy ez a bibliával, meg vallási maszlaggal való takaródzás valójában csak ürügy a magánvéleményed igazolására."

Nem nagyon értem mit akarsz. Én a homoszexualitást betegnek és undorítónak tartom, mint mondjuk az állatokkal való közösülést.

A Biblia is annak tartja és én is annak tartom. Tehát nem csak a magán véleményem.

2015. aug. 1. 15:00
 57/60 anonim ***** válasza:
21%

0%-ot kaptam.

Naná, hogy annyit! Jóhogy, mégis mit kaphat aki egy regényt ír érveléssel argumentumokkal kutatásokkal alátámasztva?

Az csakis nullát érdemel!

Engem nem zavar, de ez rátok nem vet jó hírt, hogy mindenkit lepontoztok, aki nem ért veletek egyet és négy iszonyat hosszú kommenten keresztül írja a beszámolóját...

És még mi vagyunk a gyűlölködő kirekesztők...

2015. aug. 1. 15:21
 58/60 anonim ***** válasza:
84%

Hy hy. Ateista vagyok, de ehhez hozzászólnék:

"3. Ezek az érzések rendellenesek még az evolúció szempontjából is! Nincs evolúciós előnye, tehát ha ilyen genetikai rendellenesség lenne, akkor azt az evolúció már régen kiiktatta volna. Ezért jöhet szóba csak a degeneratív szociális behatás az egyénnél, ami ezt a rendellenes szexualitást előidézi.

Véleményem szerint a a multimédiának ehhez nagyon sok köze van. "

1. Állatoknál is figyeltek már meg homoszexualitást, nőstényekben "gazdag" helyeken is.

2. Az evolúcióban léteznek visszatérő jelenségek, azon az alapon, hogy ha a hátrányos mutációval született egyed nem szaporodott sikeresen, akkor az evolúció kijavítani sem tudja a hibát. Viszont ugyanaz a változás több egyednél is előfordulhat az időben.

3. Ha úgy tetszik 100%-osan homoszexuális környezetben is nőttek már fel gyerekek. Heterók lettek. Heteró párnak meg már születtek meleg gyermekei a világon. Szóval jóval összetettebb a melegség létrejöttének a kérdése, mint amennyire szeretnéd.

2015. aug. 1. 19:31
 59/60 anonim ***** válasza:
32%

Az igazság,hogy a legtöbb embernéla homoszexualitás nem születéstől fogva jelenik meg, hanem későbbalakul ki, akár másik nemben való csalódás, traumák következtében. Szinte elfogadott álláspont, hogy egy ember így születik, de ez nem így van, sok ember válik homoszexuálissá, és heteroszexuálissá is válnak melegek.

Azt pedig nagyon fontos tudni, hogy Isten nem gyűlöli a homoszexuálisokat. A Biblianyíltan leírja, ahogyan előttem már többen be is másolták, hogy a tett nem helyes, viszont az embert Isten soha nem gyűlöli, nekünk sem szabad!

2015. aug. 1. 20:02
 60/60 anonim ***** válasza:
76%

degeneratív szociális behatás és szexualitás? én egyre inkább eldobom magam komolyan.

ez egy örökös probléma egyébként, hogy a homoszexualitást szeretik csupán a szexre leegyszerűsíteni, mintha csak abból állna. a heterók kapcsolata csak abból áll szted? úgy gondolod, hogy 2 meleg srác között nincsenek érzelmek, csak gyorsan az ágyba, aztán haza? az ész megáll az ilyen "logikus" érveléseken, de láthatóan a gondolkodás nem erőssége sokaknak.

Meg mi az hogy "nem jó"? hát jó vagy nem jó, létezik. És bizony abszolút csakis társadalom civilizáltságának kérdése, hogyan viszonyulnak a kérdéshez. na akkor aki ennyire hadakozik, annak mondok egy izgi dolgot: Spanyolországban a teljesen heteró srác kért bocsánatot a meleg seráctól, mert mikor megtzdta róla, kicsit poénkodott rajta, mert nem akarta elhinni, aztán mikor felfogta, hogy nem poén volt, ő érezte magát igen kellemetlenül, amiért megántotta a meleg serácort, és nem mellesleg a többiek is inkább őt cseszték le, hogy lehet már ennyire bunkó. és azóta is jó haverok.

Szóval ... látod, csupán felvilágosultság és civilizáltság kérdése ez, semmi más. Nem kell ide bibliát keverni meg a frász tudja, milyen elméleteket gyártani, egyszerűen létezik, ahogyan a heteroszexualitás is, és ennyi.

2015. aug. 1. 20:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!