Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők! Ti mit gondoltok a...

Hívők! Ti mit gondoltok a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok hívő, de érdekel hogy Ti mit gondoltok az egyneműek kapcsolatáról.

2015. júl. 31. 14:03
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
53%
Kíváncsi lettem volna, hogy mit lépe, ha az orra előtt mennek végig Márián a római katonák, vagy rajta.
2015. júl. 31. 20:41
 42/60 szp72 ***** válasza:
5%

"Kibírni még a jobbik eset tényleg. (bár a szívedben te is undorító bűnözőnek tartod őket, akik halált érdemlnének a kénben)."

Nos ilyent nem mondtam. Lehet valaki jóhiszemű homoszexuális, aki tényleg azt hiszi, hogy nem bűn. Isten beszámítja a jóhiszemű tévedést:

"Az a szolga, aki ismerte ura akaratát, és nem fogott hozzá teljesítéséhez, vagy nem cselekedett akarata szerint, sok verést kap; aki viszont nem ismerte ura akaratát, és úgy cselekedett verést érdemlő dolgokat, az kevés verést kap. Akinek sokat adtak, attól sokat kívánnak, és akire sokat bíztak, attól többet kérnek számon." (Lk 12,47-48)

Valóban undorítónak érzem, akárcsak mondjuk a szarában fetrengő alkoholistát, de egyben megértő is vagyok, igyekszem jóindulatú lenni mindenkivel szemben. Én nem igen szoktam pokollal fenyegetőzni. A pokol azoknak való, akik tudják a helyes utat mégsem követik.

2015. júl. 31. 20:47
 43/60 anonim ***** válasza:
33%
Inkább az kellene cél legyen, hogy megjavítsuk őket, márpedig erre, hogy kerülne sor ha megöljük őket?
2015. júl. 31. 20:47
 44/60 anonim ***** válasza:
73%

Én is a javítás híve vagyok. Csak nem mindig ér annyit, hogy megérje. 1 szennyes lelkű miatt ne hulljon 100 árva.

Persze az egész felfogás kérdése. Mert ha tényleg hisz valaki a mennyországba, akkor máshogy láthatja.

2015. júl. 31. 20:51
 45/60 anonim ***** válasza:
73%

Ez az idézet jó, kedves szp72.

Hasonló:

"Ha vakok volnátok, nem lenne bűnötök, mivel azonban most azt mondjátok: látunk, megmarad a bűnötök"

2015. júl. 31. 20:55
 46/60 anonim ***** válasza:
17%

Nem kell 100 árvának hulnia.

sokkal jobban is meg lehetne csinálni ezeket a börtönöket.

Jelenleg csak tovább fejlesztik a bűnözőket bennük, de van más módszer is:

[link]

És mégis működik...

2015. júl. 31. 20:58
 47/60 anonim ***** válasza:
Ekkor meg az lesz a fejében sokaknak, hogy majd megyek egy jót nyaralni.
2015. júl. 31. 21:02
 48/60 anonim ***** válasza:
80%
de most mi? már börtönbe is akarod őket zárni? az ész megáll te manus ... pszichológus látott már egyébként? mert ez alapján, amiket itt írsz, hát bizony nagyon elkelne ...
2015. júl. 31. 21:48
 49/60 anonim ***** válasza:
Szerintem a börtönt arra a bűnözőkre értette, akiket felsoroltam. Kizárt, hogy a melegekre. Az durva volna.
2015. júl. 31. 21:53
 50/60 anonim ***** válasza:
72%

szp72:

"Isten sok betegséget meggyógyított már."

Ha ez így lenne, nem lenne szükség orvostudományra, sem korházakra, sem orvosokra, sem nővérekre, sem ápoókra, és egyáltalán az egesz egészségügyi rendszerre. Ráadásul TB-t sem kellene fizetni.

2015. aug. 1. 11:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!