Mi a szcientológia és melyek a főbb tanai? Kik a tagjai? Miért támadják őket?
Ha egy író álnevet használ, akkor hazug?
Névtelenül írogatsz és szememre veted, hogy két nevet használok. Azért ez egy kicsit furán jön ki, mivel nem lehet tudni, hogy te hány különböző accountot használsz.
Nos gondolom te a becsületesség mintapéldánya lehetsz, ezért én kérek elnézést.
A Szcientológia terjeszkedik, ez tény. Hogy jó dolog e vagy sem? majd az idő eldönti. Nem a te vagy az én véleményem fogja ezt eldönteni.
Nem, az író nem. De te igen. Ez már ennél a kérdésnél is kiderült világosan, és a másiknál is, amit linkeltem. Hazug vagy. Ez tény. Hiszen beismerted, hogy te vagy Varga Zord is, de előtte megpróbáltad letagadni, sőt, még el is játszottad, mintha nem te lennél. Sőt, nem csak annál a kérdésnél, hanem ennél is, úgy írtál ide, hogy szándékosan meg akartál téveszteni mindenkit, hogy te nem T.Zoltán vagy...Pedig ezt e vitát már elvesztetted, és a kérdező direkt megkért mindenkit, hogy ne folytassuk a vitát. Én ezt tiszteletben tartottam, te viszont nem, hazug szci módra minden eszközt megpróbálsz bevetni, csak nem mész semmire...Ennyi vagy...egy hazug ember.
Na végre eljutottunk odáig, hogy nem általánosságokban írsz. Ezt köszönöm. Azt meg külön köszönöm, hogy leírtad nyíltan, hogy mit gondolsz rólam. Legalább a helyén tudlak kezelni.
Azért úgy megjegyzem, hogy megint te írtál ide nem én.
"Azért úgy megjegyzem, hogy megint te írtál ide nem én."
Bagoly mondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!