Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúihoz van kérdésem....

Jehova tanúihoz van kérdésem. Biblia tanulmányozás hogyan zajlik? (bővebben lent )

Figyelt kérdés

Sziasztok ! A Jehova tanúi weboldalon igenyelnem az otthoni Biblia tanulmányozast.Ez hogyan zajlik ? Kitöltöttem az adatokat név,cím,telefonszám,és hogy Péntek 9-óra lenne jó.

-Hoz nekem is Bibliát a "tanító" ?

- Valóban minden ingyenes ?

- Már most Pénteken várhatom ?

- Nektek milyen volt,amikor igényeltétek a Biblia a tanulmányozást ?

- A weboldalon három lehetőséget említ a videó személyesen,telefonon,és interneten (gondolom Skype) ezt az úgynevezett "vének" végzik ? (Mármint ezt a szolgálatot.)

Válaszaitokat előre is köszönöm !

#Jehova #hit #Jehova tanúi #tanulmányozás #Örtoronyt #Királyság Terem.Isten
2015. júl. 6. 20:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%

8-as csak ugy szèpen kèrdezem ,mièrt hazudsz?

A te vallásod csak ezt tanitotta ,rád is ahogy látom rádferne egy tanulmányozás.

Tudod ki volt az első hazug Satany es nemtanulsz belőle,most is iszuk a levèt.

Mert Jt.a család egyesitèsèèrt harcolnak csak azèrt,hogy tudjad.

2016. márc. 4. 22:10
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Ha valaki hazudik az nem én vagyok.Méghogy a család egyesítése,amikor arra bíztattatok,hogy szakítsam meg a kapcsolatot a családommal ha nem értenek egyet azzal,hogy Tanú akarok lenni.Szerencsémre ezt nem tettem meg.Azóta nem áll szóba velem akit a legjobb barátnőmnek tartottam,de sebaj,túlélem.
2016. márc. 5. 05:54
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

12-nek.Tisztelt felhasználo èn nemtudom hol rontotætok el ès mit ,hogy ertettèl meg ès akivel tanultàl mit mondhatott neked de,hogy elrontotatok valamit az biztos.

Mert a"Fiatalok kèrdèsei"cimü könyvet ha elolvasod ezt amit irtál nem támogassa.Inkább szeressed a szüleidet testvèreidet es legyèl segitőkèsz irántuk.Kèrlek beszely egy vènnel es ha tanulsz ha nem tegyètek tisztába ezt a dolgot.Köszönöm.

2016. márc. 5. 06:51
 14/17 anonim ***** válasza:
12%
Nem vagyok már fiatal,túl vagyok az 50-en.Először minden szép és jó volt,kezdődött azzal,hogy lehordott a sárga földig,mert nem tudtam imádkozni,aztán azért,hogy tettem egy megjegyzést a vértranszfúzióval kapcsolatban,dühösen összecsukta a könyvet és azt mondta,velem nincs amiért tovább foglalkozzon ha ennyit értrttem meg.És ezt tette egy olyan valaki akiről azt gondoltam,hogy barátnőm.Ennyi.
2016. márc. 5. 09:51
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

1-es

Ha nem tudod mièrt mondod?

Hol tanultæl hazudni?

2016. márc. 5. 12:16
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

14-nek.Sajnálom,hogy ilye rossz helyzetben vagy/voltál.Elnèzèst kèrek mèg egyszer,hogy azt mondtam,hogy hazudsz.Szerettemvolna aprolèkosan az ügyedet látni de èn nemtudok beleavatkozni mert messze vagyok es ezèrt vannak vèn testvèrek akinek elkellene mond.Megbeszèlnètek mègis ki tevedett ,egymástol bocsánatot kèrve,megtartva a barátságotokat.Arrol nem szolok,hogy legyèl vagy ne legyèl Jt.mert ez rád tartozik.

Azt tudjük,hogy az örökèletünk függ ettől.

Üdvözlettel.

2016. márc. 5. 12:33
 17/17 anonim ***** válasza:
15%
Köszönöm előző.
2016. márc. 5. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!