Mik az elképzelések arról, hogy mi lesz a fenevad bélyege?
Hallottam a chipről.Meg arról is, hogy hazánkban is beakarják vezetni meg az EU-ban is.
Aztán mondtak nekem olyat adventisták, hogy nem is az lesz.
Szóval a különböző egyházak,felekezetek, hogy látják ezt?
szerintem nem lesz ilyen egyszerű, mert amit ír a könyv, h kézfejen vagy homlokon lesz az az ókorban a rabszolgaság bélyege volt, tehát a lényeg, hogy a "fenevad tulajdona" vagy szerintem ez simán lehet az h egy despotikus uralkodónak kvázi eladod magad, esetleg lemondasz a jogaid egy részéről cserébe juttatásokért
pl az uralkodó minden tulajdont a magáénak nyilvánít, vagy államinak, az államnak persze ő a feje, ahhoz h gazdálkodhass az állami tulajdonal el kel magad adnod az államnak, hogy a része lehess... ez emlékeztet egyes kommunista diktatúrákra ugye
a szélsőjobbos diktatúrák, köztük a nácik is úgy álltak hozzá az emberekhez mint állami tulajdon, esetleg a vezető személyes tulajdona, pl a náci egészséges életmód propaganda része volt, h nem a saját testedről beszélünk hanem állami tulajdonról, amit nincs jogod megrongálni
Annyira bírom ezeket a vallási jóslatokat...
Homályosak, nincs bennük semmi konkrétum, keveset mondóak és annyi lyuk van rajtuk, mint egy szétlőtt sajtreszelőn, ergo az égvilágon bármit bele lehet képzelni. "Valami történni fog valamikor és valamit fog okozni és az valamit fog elkezdeni valakiknél" - így hangzik az összes ilyen jóslat, csakis az ember fantáziája szabja meg, hogy ki és mit képzel bele.
Jelenések 13:16-18 "Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.Itt van a bölcseség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat."
Itt olvashatsz érdekességeket és összevetheted a bibilai résszel:
Olvastam egy cikket,hogy pontosan ugyanolyan fizikai károkat okozhat a Verichip,amit a Biblia ír:daganatokat például!
Mindenesetre érdekes hasonlóságokat mutat amit a biblia ír,és amit a chipről olvashatunk.Olyan világban élünk már most,hogy ha akarnak,akkor bárkiről bármit megtudnak perceken belül.A cél a totális kontroll kiépítése!
szerintem ez a jóslat nem homályos, manapság azért nehéz értelmezni mert nagyon kell tudni hozzá a történelmi hátteret az akkori filozófiát, stb, na úgy már erősen világos, sőt egyesek úgy vélik (és szerintem még nem is logikátlanul) hogy a nagyrésze az ókori rómáról szól (van 1-2 egészen nyilvánvaló utalás, pl a 7 dombra épült város)
ugyan így az elején a gyülekezeteknek szóló levelek emgértéséhez is ismerni kell a hátteret
ha mondjuk én ma írok egy elvelet, amiben ez áll "végül úgy döntöttem elég lesz 2" abba később ha félretesszük a történelmet tényleg bármit bele lehet magyarázni, holott csal ismerni kéne a körülményrendszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!