Miért baj az ha Jehova hű Tanúja vagyok, miért zavar ez mindenkit?
Csak egyszerű és saját válaszokat szeretnék és nem a hitehagyott oldalak 'romlott konzerveit'!
Köszönöm!
Én senkit nem zavarok, főleg itt nem!! És mégis minden harmadik kérdés a Jehova Tanúit támadja, pocskondiázza.
Nekem nem szabad leírnom a véleményem valamiről, hogy aztán ne kapjam a hidegvizet a nyakamba?
Az mennyire testvéri szeretet amit ti mutattok!?
Ha nem lennének itt a Tanúk ti már rég meg ettétek volna egymást vacsorára!
Rágalmazni és hazudni azt tudtok, de az igaz és egységes belőletek imádat Jehova iránt hiányzik!
Ti...KERESZTÉNYEK!!
1. Ki a fas*om mondta neked, hogy keresztény vagyok? Ateista vagyok és a tudományban hiszek (úgy értve nem hiszek, hanem tudom, hisz a tudomány a vallási marhaságokkal ellentétben bizonyított.
2. Ti Jehovás szektások vagytok olyanok, hogy kihozzátok ezt az emberből. Ostobák vagytok és kész!
3. Ha ilyen kioktatással beszélnél velem a lakásom előtt, akkor te is kapnál egy maflást a porszívócsővel
14 nézd végig a kérdéseket kérlek!
Meglátod miről beszélek.
Ha a Bibliából támasztjuk alá az igazat, az nem jó nektek.
Ha történelmi bizonyítékokat mutatunk meg, az sem jó nektek.
Akkor mi az amit elfogadtok?
Megsértődtetek, hogy "romlott konzervet" írtam, de ti hányszor használjátok azt, hogy "ördögtorony"?
Hogy tudtok szeretetet mutatni ha nem gyakoroljátok?
Ennyit erről.
Miért lennék vadállat? 3-szor megsértettél, én csak válaszoltam!
"Az mennyire testvéri szeretet amit ti mutattok!?"
-Nem vagyok a testvéred!
"Ha nem lennének itt a Tanúk ti már rég meg ettétek volna egymást vacsorára!"
-Ha nem lennének tanúk, nem terjedne el a kannibalizmus, csak egy szektával lenne kevesebb
"Ti...KERESZTÉNYEK!!"
-Nem vagyok keresztény
Felfogtam, hogy ateista vagy.
Verekedni csak az állatok szoktak.
Nekem elég lenne ha annyit mondanál; "Köszönöm de NEM"!
Azt ajánlom keress fel egy Királyságtermet, hogy tanulj igazi testvéri szeretetet.
Szia!
"Azt ajánlom keress fel egy Királyságtermet, hogy tanulj igazi testvéri szeretetet."
Köszi de van egy bátyám, épp elég testvéri szeretet az. Amúgy meg nincs kedvem belépni semmilyen holtkóros szektába és buggyantakkal cimborálni, de azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!