Miért baj az ha Jehova hű Tanúja vagyok, miért zavar ez mindenkit?
Csak egyszerű és saját válaszokat szeretnék és nem a hitehagyott oldalak 'romlott konzerveit'!
Köszönöm!
Az a baj, hogy te egy zártkörűen működő részvénytársaság tanúja vagy, és csak hiszed, hogy a Teremtőé. ha a Teremtő tanúja lennél, nem magasztalnád fel magad, saját magadat "hű"-nek nevezve, mert ezt még Jézus sem merte megtenni. Ha a Teremtő tanúja lennél, nem neveznél romlottnak semmit, felbontás előtt. nem az zavar, hogy tanúnak tarod magad, hanem az, hogy nem tudsz különbséget tenni a biblia tanítása, és egy zrt tanítása között. sőt, még a zrt tanítását sem ismered, csak egyszerűen a helyi gyülekezet tagjainak a véleményére alapozol mindent... inkább ez zavar, na meg a nagyképűséged... Jehova hű tanúja...
"5 és Jézus Krisztustól, aki „a Hű Tanú”, „az elsőszülött a halottak közül” és „a föld királyainak Uralkodója”!"
jelenések 1:5
„Jehova legyen ellenünk igaz és hű tanú"
jeremiás 42:5
zsoltárok 89:37
akkor te ki is vagy "hű tanú"? Jézus? Jehova? vagy a hold az égen? "hű tanú"...
Engem ugyan nem zavar.
Kérlek olvasd el a Bibliád utolsó lapját.Talán rájössz valamire.
utolsó lapot pontosítanám:
Jelenések 22/17-21.
Miért baj? Az nem baj, ha Jehova tanúja vagy, de ha engem idegesítesz vele, az már baj!
Mire gondolok?
Az elmúlt hétre. Egész este tanultam vizsgára, majd hazajöttem és bepuffantam az ágyba aludni. Kb. egy óra múlva csengettek és a haverjaid voltak. Szépen megmondtam nekik, hogy köszi ide tilos jönni többet, szevasztok!
2 nap múlva megint jöttek ugyanazok. Kimegyek és mondom nekik, hogy szóltam hogy ez tiltott terület, de erre valami olyan baromságot kezdett el nekem mondani, hogy jézus parancsba adta, hogy menni kell idegesíteni a népet és én, mint ember nem tilthatom meg neki, hogy idejöjjön, mert ő csak jézus parancsának engedelmeskedik. Mondtam neki, hogy látja ott bent azt a porszívócsövet, azzal vágom pofán, ha még egyszer idejön. Na eddig szerencséjére nem jött!
Engem egyáltalán nem zavar ... na, ha: nem lennél hű de "hű" tanú, és nem ócsárolnál engem kapásból, "romlott konzervnek" titulálva.
Ha nem lenne ez az elképesztő arrogancia, azt mondanám, hogy vitassuk meg a dolgokat. De így?????!!!!! Hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!