Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A tanúk Krisztus Királyságát,...

KZitus kérdése:

A tanúk Krisztus Királyságát, és Isten ítéletét hírdetik, de nem hiszi el az emberek többsége. Mi van, ha mégis igaz?

Figyelt kérdés

2015. jún. 17. 16:39
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak, akik a kérdéssel kapcsolatosan írtak.

Lehet-e ez az oka annak, hogy nem figyelnek oda a tanúkra?: "Levetették hát a nagy sárkányt, az őskígyót, akit Ördögnek és Sátánnak neveznek, aki az egész lakott földet félrevezeti; levetették őt a földre, és az angyalait is levetették vele együtt." Jel.12:9

Vélemény?

2015. jún. 24. 14:41
 42/48 anonim ***** válasza:
0%
lehet, de inkább a stílussal van gond, meg a szervezettel. a szervezet magasabbrendűséget hírdet, és ültet el a tanúkban, jól látszik ez a legutóbbi angliai perben, amikor egy kisfiút vetettek el a tanú szülőktől. nem magasabbrendűnek kéne lennetek, és nem kéne vakon követni egy cég ihletetlen vezetőit, hanem Jézust kellene utánoznotok, és nem bibliatanulmányozókat kéne keresnetek, hanem bűnösöket...
2015. jún. 24. 15:09
 43/48 anonim ***** válasza:
Neked pedig nem kéne hazudoznod! Csak ennyi, ennyire egyszerű.
2015. jún. 24. 16:29
 44/48 anonim ***** válasza:
0%

mr hazudszrágalmazolvádaskodsz.

ismét itt?

nos, halljuk: hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz. hazudsz, rágalmazol, vádaskodsz.

másvalami ÉPÍTŐ jellegű hozzáfűznivalód van-e? pl engem érdekelne, szerinted Jézus használta e ezeket az általad olyannyira propagált szavakat? vagy pl a szervezeted buzdít-e arra, hogy ezeket a szavakat használd? ha igen, hol? előrre is köszönöm, hogyha nem sértegetéssel reagálsz. tudod, sértegetni minden hülye tud, ahhoz nem kell sok ész... a jelenlévők természetesen kivételek.

2015. jún. 24. 16:43
 45/48 A kérdező kommentje:

44-es!

ez erre az írásodra is igaz: "Ennyi gyűlölettel, keserűséggel a szívedben egy nép iránt, hogyan tudod élni az életedet?

Gondold át a tanácsot, amit a Cselekedetek 5:38,39 versében találsz:-)

Békét és nyugalmat kívánok neked."

2015. jún. 24. 17:04
 46/48 anonim ***** válasza:
Igen, sértegetni minden hülye tud, de én nem "sértegettelek", eszemben sincs megsérteni bárkit. Én az igazat írtam, tele vannak a válaszaid hazugságokkal, ferdítésekkel. Annyiszor lebuktál már, miért csinálsz úgy, mintha semmi sem történt volna?
2015. jún. 24. 17:06
 47/48 anonim ***** válasza:
tudod, minden nem bizonyított állítás sértegetés. az nem bizonyíték, hogy véleményed szerint ez hazugság, rágalom, és vádaskodás, sorry.
2015. jún. 24. 17:11
 48/48 anonim ***** válasza:

kedves zitus, köszönöm a kívánságodat, hasonló jókat neked is. kérdésedre reagálva: nincs bennem gyűlület, egyáltalán. elolvastam a bibliaverset, amire gondoltál:

38 Így hát a mostani körülmények között azt mondom nektek, hogy ne zaklassátok ezeket az embereket, hanem hagyjátok őket békén (mert ha emberektől van ez az elgondolás vagy ez a munka, meg fog bukni, 39 de ha Istentől van, nem lesztek képesek megbuktatni őket); különben még esetleg olyanoknak találtattok, akik a valóságban Isten ellen harcolnak.”

az fogalmazódott meg bennem, hogy vajon a szervezet miért nem alkalmazza ezt? küzd a hamis vallás ellen, a hitehagyottak ellen. miért nem alkalmazod te magad is ugyanezt? miért akarsz megtéríteni másokat? nemde ugyanezt a tanácsot magadra is értelmezhetnéd? de, mivel korrekt vagy, én is az leszek: Jézus feladatot bízott rád is, rám is. különböző feladataink vannak, mint a test különböző részeinek. tegyük meg azt, ami a feladatunk teljes szívvel, teljes lélekkel... miközben senkit nem gyűlölünk... ne feledd, saját szervezeted buzdít arra, hogy gyűlülj bizonyos embereket... engem nem buzdít senki ilyenre, mert én beérem a biblia szavával, nem hagyatkozok emberi értelmezésre. Isten lássa a szívem indítékát: nem gyűlölök senkit, pláne nem téged... a szervezetedet sem, miként Jézus sem gyűlölte a farizeusokat... köszönöm azért az aggodlmad, érző szívet takar, kérlek, ha teheted, mondj értem egy imát, rám fér, a Teremtő tudja, kinek szánod, és hátha segít... neked is, és nekem is. köszönettel: egy testvéred.

2015. jún. 24. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!