A tanúk Krisztus Királyságát, és Isten ítéletét hírdetik, de nem hiszi el az emberek többsége. Mi van, ha mégis igaz?
Ez gyanús............
KZituska te véletlenül NEM PONT tanú vagy?
Nem kellene másra terelni a támát. A kérdésre kérném a választ, aki írni akar valaki.
Másról most nem kérnék véleményt:-)
Köszönöm:-)
jehova tanúinak történetét ismerve, a bibliát tanulmányozva, arról jehova tanúinak nézeteit és azokra a bizonyítékokat és érveket megismerve arra a következtetésre jutottam ,hogy Jehova Tanúi tévednek tehát nyugodt lehet a lelkiismeretem, amennyiben a Biblia a hiteles kinyilatkoztatás...
Amúgy gáz ez a kérdés, sokáig abban a hitben éltem ,hogy a keresztények rettegtetéssel toboroznak és tartanak emg híveket, aztán megismertem keresztényeket, majd mégtöbbet és mégtöbbet, mára rengeteg keresztényt ismerek al egkülönbözőbb felekezetekből és nemzetekből
így a megismerés folytán rájöttem ,hogy tévedek, konkrétan SOHA nem retegtetnek... erre kiírod ezt a kérdést...
1-es vagyok
"Nem kellene másra terelni a támát."
Aha értem............ KZitus ,ugye tudod ,hogy most csúnyán lebuktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!