Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A tanúk Krisztus Királyságát,...

KZitus kérdése:

A tanúk Krisztus Királyságát, és Isten ítéletét hírdetik, de nem hiszi el az emberek többsége. Mi van, ha mégis igaz?

Figyelt kérdés

2015. jún. 17. 16:39
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
92%

Ez gyanús............

KZituska te véletlenül NEM PONT tanú vagy?

2015. jún. 17. 16:55
 2/48 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy a tanuk állítják-úgy nem igaz. Ahogy az Ige állítja úgy igaz:D
2015. jún. 17. 16:56
 3/48 A kérdező kommentje:

Nem kellene másra terelni a támát. A kérdésre kérném a választ, aki írni akar valaki.

Másról most nem kérnék véleményt:-)

Köszönöm:-)

2015. jún. 17. 17:07
 4/48 A kérdező kommentje:
bocsi, javítok: aki írni akar valamit.
2015. jún. 17. 17:08
 5/48 anonim ***** válasza:
0%
Ha a Hitgyülezetébe tartozó pásztort és a tagokat tudod kritizálni és egyebeket még, akkor kénytelen vagy az igazságot meghallani, még ha az neked nem is tetszik. De egy biztos: már nem mondhatod Isten itélőszéke előtt, hogy nem lettél tájékoztatva:)
2015. jún. 17. 17:10
 6/48 anonim ***** válasza:
35%
Már miért lenne igaz? Zeusz le fog sújtani rád, ha ilyeneket hirdetsz.
2015. jún. 17. 17:19
 7/48 anonim ***** válasza:
84%

jehova tanúinak történetét ismerve, a bibliát tanulmányozva, arról jehova tanúinak nézeteit és azokra a bizonyítékokat és érveket megismerve arra a következtetésre jutottam ,hogy Jehova Tanúi tévednek tehát nyugodt lehet a lelkiismeretem, amennyiben a Biblia a hiteles kinyilatkoztatás...

Amúgy gáz ez a kérdés, sokáig abban a hitben éltem ,hogy a keresztények rettegtetéssel toboroznak és tartanak emg híveket, aztán megismertem keresztényeket, majd mégtöbbet és mégtöbbet, mára rengeteg keresztényt ismerek al egkülönbözőbb felekezetekből és nemzetekből

így a megismerés folytán rájöttem ,hogy tévedek, konkrétan SOHA nem retegtetnek... erre kiírod ezt a kérdést...

2015. jún. 17. 17:28
 8/48 anonim ***** válasza:
79%

1-es vagyok

"Nem kellene másra terelni a támát."

Aha értem............ KZitus ,ugye tudod ,hogy most csúnyán lebuktál?

2015. jún. 17. 17:34
 9/48 szp72 ***** válasza:
26%
Jehova és az ő elsőszülött Mihály arkangyala legyen hozzám irgalmas, ha mégis nekik lenne igazuk. Abban reménykedem, hogy csak tévednek valahol.
2015. jún. 17. 17:37
 10/48 anonim ***** válasza:
34%
Aki még a hirdetés szót sem tudja leírni normálisan, attól nem félek, hogy igaza lenne.
2015. jún. 17. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!