Mind meghalunk, te is meg én is, és meg nem marad itt anyaszülte. Akkor is, ha a Tanúknak igaza van, mert ők is ezt hirdetik, csak nem veszik észre, mert nem tudnak a sorok között olvasni.
2015. jún. 17. 18:30
12/48 anonim válasza:
Ha-ha, jó érv! Tehát aki hibázik helyesírásban, az nem mehet be Isten Királyságába? Most keresem, hogy hol is mondta ezt Jézus, mert olyan jó szöveg ... :-)
2015. jún. 17. 18:36
13/48 Ozmium42 válasza:
"Mert bizony mondom nektek, míg az ég és a föld elmúlik, a Törvényből egyetlen ióta vagy egyetlen pontocska el nem múlik, amíg minden be nem teljesedik."
:)
2015. jún. 17. 18:37
14/48 anonim válasza:
"így a megismerés folytán rájöttem ,hogy tévedek, konkrétan SOHA nem retegtetnek... erre kiírod ezt a kérdést..."
Ne haragudj, csak szólok, vigyázz a helyesírásodra! :-)
Amúgy miféle 'retegtetés' van a kérdésben azon kívül, ami a Bibliában is van?
2015. jún. 17. 18:40
15/48 anonim válasza:
Kzitus légyszíves ne fényezd annyira magad mert nem szép dolog.
Tudod, nem csak a tanúk hirdetik a Bibliát, hanem vannak még mások is jónéhányan akik, hírdetik az igét, csak azzal a különbbséggel, hogy nem azokat a hazugságokat mint amit TI.
Ezzel aszt hiszem megválaszoltam a kérdésedet mert te sem hiszed azt amit én hirdetek, de mi van akkor ha mégis igaz, és te tévedsz?
2015. jún. 17. 18:48
16/48 anonim válasza:
kedves Zitus. tudtad, hogy nem csak a tanúk hírdetik Krisztus királyságát, és Isten ítéletét? bár igazad van, mások a jó hírt hírdetik, hogy Jézus feltámadt, és a halottak is feltámadnak. mi van, ha igazuk van? ebben igazuk van, ez nem kérdés. abban nincs igazuk, hogy szerintük csak ők fognak megmenekülni. ez komoly probléma, mert amilyen ítélettel ítélsz, olyannal fognak téged is ítélni. ha te kizársz másokat a paradicsomból, téged is ki fognak zárni. nem a tanúk választják szét a kecskéket és a juhokat, hanem Jézus. és ne örülj, hogy a jobbjára állít, mert lehet, tesz egy 180 fokos fordulatot, elindul, és máris a balján vagy...
2015. jún. 17. 19:12
17/48 anonim válasza:
Ha Jehova Tanúinak van igaza, akkor mi nem fogunk feltámadni. Ha pedig a katolikus egyháznak van igaza, akkor a Tanúk elég rosszul járhatnak, de ha alapvetően nem voltak rosszak, akkor kegyelmet is kaphatnak másokhoz hasonlóan.
2015. jún. 17. 20:05
18/48 Pendulum92 válasza:
Én teljesen máshogyan gondolom, mint a többi ember. Ebben meggyőződésem van, ha nem lenne igazam, vállalom a felelősséget.
2015. jún. 17. 20:19
19/48 Pendulum92 válasza:
Nem tartanám jó ötletnek, ha a félelem győzedelmeskedne a józan ítélőképességem felett.
2015. jún. 17. 20:21
20/48 anonim válasza:
nem csípem jehova tanúit, sőt :D de egy szó elírásába már tényleg ne kössünk bele, szóval ne Zitussal kötekedjünk, hanem a bűnszervezettel amit képvisel :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!