Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova Tanúi, kérdés?

Kedves Jehova Tanúi, kérdés?

Figyelt kérdés

Kedves Tanúk ,

Feltettem egy kérdést, h a ti vezetőitek hogyan kapják a kijelentést a Szent Szellemtől ( mert tényleg érdekelt ). Mariann, egy Tanú azt írta, hogy megyeznek, hogy melyik Ígére kérik a kijelentést,elvonulnak és térdeiken könyörögnek, majd Isten Szelleme kijelenti nekik a gondolataikon keresztül.

KÖvetkező volt a kérdésem:

Más gyülekezetben is sokszor így csinálják a vezetök, hogy össze jönnek és leborulva Jehova előtt kérik a Szent Szellem kijelentését, majd Ők is összevetik ugyanúgy, ahogy a Tanúk vezetői.

Kérdésem: Akkor más gyülekezetek vezető démonokkal vannak kacsolatban ha ugyanúgy kérik Istent, ahogy Ti, vagyis leborulva, könyörögve isten előtt?

2015. jún. 12. 21:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
0%
Hol írta ezt Mariann? Kérhetném a linket?
2015. jún. 12. 21:58
 2/28 anonim ***** válasza:
39%
igen!!! a Vezető Testület egyértelműen és minden kétséget kizáróan azt tanítja, hogy rajtuk kívűl mindenki más félreértelmezi az írásokat, és sátán vezetése alatt áll. aki ezzel nem ért egyet, azt kiközösíthetik, ha nem gyakorol bűnbánatot, mivel gátolja az egységet, és bírálja a vezetőket. pl azzal érvelnek, hogy csak ők használják Isten nevét imáikban, senki más, tehát cak őket vezeti a szent szellem, de nem ihletettek.
2015. jún. 12. 22:03
 3/28 A kérdező kommentje:
2015. jún. 12. 22:10
 4/28 anonim ***** válasza:
0%
Megvan már, de kössz! Válaszoltam is. :-)
2015. jún. 12. 22:37
 5/28 A kérdező kommentje:

Nem a kérdésre válaszoltál...jó politikus lenne belőled

Ilyenkor elég ha azt írod, h nem tudod a választ. JObb az,mint a mellé beszélés

2015. jún. 12. 22:43
 6/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán mellébeszélés, hiszen leírtam (igaz más szavakkal), hogy aki nem az igazságot tanítja Istenről és az Ő szándékáról, hanem minden valamirevaló kiigazítás nélkül hamisságokat terjeszt, az nem Istent szolgálja, akkor sem, ha azt hiszi magáról. Márpedig Isten nem fog mindenkit meghallgatni, aki csak képmutató módon tátog. Persze sokan nem szándékosan teszik ezt, a félrevezetettekből van a legtöbb ember, de sokan nem tesznek semmit azért, kikerüljenek a helyzetükből. Aki pedig figyel és őszintén reagál Jézus hívő szavára, na azt keressük, mi Jehova Tanúi.
2015. jún. 12. 23:22
 7/28 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ti nem azt keresitek aki Jézus szavára figyel, hanem azt aki a Szervezet szavára rogyik térdre.

Ugyanis ti nem sokat adtok arra, hogy ha valaki azt mondja;

"KERESZTÉNY VAGYOK!" :)

2015. jún. 13. 00:25
 8/28 anonim ***** válasza:
0%
Sok az ámító az utolsó napokban, mondja a Biblia, nem csoda hát, ha sokan tévesen képzelik magukat kereszténynek, pedig hát ... Csak a Biblia a minta, senki más sem lehet. Jehova Tanúi, mint szervezet mindig erre mutat rá!
2015. jún. 13. 00:30
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
"Sok az ámitó az utolsó napokban".Hát ez a baj.
2015. jún. 13. 07:18
 10/28 anonim ***** válasza:
0%

Már megbocsáss, de nem térdre rogynak és kapják a válaszokat és ezt leirtam a válaszomban de sajnos figyelmetlenséged, vagy a kritikus szemlélet módod miatt nem olvasol rendesen

azt írtam, hogy elvonulnak és imában kérik a segítséget, ami úgy jön hogy közben kutatásokat végeznek a bibliában,és más referenciákban, és így jutnak helyes értelmezéshez.

Marianne

2015. jún. 13. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!