Kedves Jehova Tanúi, kérdés?
Kedves Tanúk ,
Feltettem egy kérdést, h a ti vezetőitek hogyan kapják a kijelentést a Szent Szellemtől ( mert tényleg érdekelt ). Mariann, egy Tanú azt írta, hogy megyeznek, hogy melyik Ígére kérik a kijelentést,elvonulnak és térdeiken könyörögnek, majd Isten Szelleme kijelenti nekik a gondolataikon keresztül.
KÖvetkező volt a kérdésem:
Más gyülekezetben is sokszor így csinálják a vezetök, hogy össze jönnek és leborulva Jehova előtt kérik a Szent Szellem kijelentését, majd Ők is összevetik ugyanúgy, ahogy a Tanúk vezetői.
Kérdésem: Akkor más gyülekezetek vezető démonokkal vannak kacsolatban ha ugyanúgy kérik Istent, ahogy Ti, vagyis leborulva, könyörögve isten előtt?
Nem a kérdésre válaszoltál...jó politikus lenne belőled
Ilyenkor elég ha azt írod, h nem tudod a választ. JObb az,mint a mellé beszélés
Szerintem ti nem azt keresitek aki Jézus szavára figyel, hanem azt aki a Szervezet szavára rogyik térdre.
Ugyanis ti nem sokat adtok arra, hogy ha valaki azt mondja;
"KERESZTÉNY VAGYOK!" :)
Már megbocsáss, de nem térdre rogynak és kapják a válaszokat és ezt leirtam a válaszomban de sajnos figyelmetlenséged, vagy a kritikus szemlélet módod miatt nem olvasol rendesen
azt írtam, hogy elvonulnak és imában kérik a segítséget, ami úgy jön hogy közben kutatásokat végeznek a bibliában,és más referenciákban, és így jutnak helyes értelmezéshez.
Marianne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!