Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények! Mit gondoltok...

Keresztények! Mit gondoltok arról, hogy a vallásotok nevében hosszú időn keresztül hátráltatták a tudomány fejlődését, ártatlan embereket öltek és kínoztak meg?

Figyelt kérdés
Inkvizíció, keresztes háborúk, boszorkányégetések, hasonlók. Kíváncsi vagyok, hogy egy keresztény hogy látja ezeket.
2015. jún. 10. 12:26
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Az első két hozzászóló mindent leírt, amit én akartam. :)
2016. júl. 1. 19:17
 22/22 anonim ***** válasza:
Én keresztény vagyok és egyszerűen undorodok ettől hogy anno az emberek mit meg nem tettek és azzal a mecségel hogy isten akarata és nevében!!! Ha jol emlékszem Jézus isten fia volt aki a szeretett igéjét hirdette ha most ha megint jol emlékszem több olyan mondás van hogy a vér nem válok vizzé de a viz borrá válhat :D na mindegy szoval ez a lényeg meg szerintem a tudománynak fejlődnie kell hiszen ezzel közelebb kerülünk az igazsághoz a nagyon katalikusok nak pedig hogy isten miként teremtete a világot és most nem a 7 napról beszélek hanem arról hogy a legfelsőbb entitás miként alakította ki a világ törvényeit
2017. júl. 3. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!