Mivel töltötte Jézus azt a 3 és fél évet, amit messiásként a földön töltött?
Tanított
vizet borrá változtatott
stb
Jézus azt felelte neki: »Boldog vagy, Simon, Jónás fia! Mert nem a test és vér nyilatkoztatta ki ezt neked, hanem az én Atyám, aki a mennyekben van. Én pedig mondom neked: Te Péter vagy, és én erre a kősziklára építem Egyházamat, s a pokol kapui sem vesznek rajta erőt. Neked adom a mennyek országának kulcsait. Amit megkötsz a földön, meg lesz kötve a mennyekben is, és amit feloldasz a földön, föl lesz oldva a mennyekben is.«
Itt van szó az egyházalapításról: "..építem Egyházamat..."
Jézus a kereszténységet alapította meg ha ugy tetszik. Egy vallást, nem ennyit amennyi most van a világban. De mivel egyet tanított Jézus....nem lehet midnne magát kereszténynek mondó igez! Hsiz akkor elvileg midnenk ugyanazt kéne vallania ez pedig egyáltalán nem igy van. Nem a vallás számit igazán. Hanem a Biblia, onnan fogod tudni, hogy melyik az igaz vallás ami tényleg Jézust követi, ha ismered a Bibliát, és látod melyik ami egyezik vele. A Biblia pedig elég nehéz olvasmány... nekem van egy könyvem ami egy az egyben a Bibliára épül nincsenek beleszőve más elképzelések. Nem hosszú de a Binbila jelentőségét és az IGAZSÁGOT segít kideritened. Ha érdekel küldj nekem egy postai címet és én ingyen elküldöm neked. Veszteni valód nincs.
buksi.lulu@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!