Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Meggyógyulhatok?

Meggyógyulhatok?

Figyelt kérdés

Ha olyan betegségem van,ami velem született betegség,és az orvosok is csak gyógyszert tudnak adni..akkor meggyúgyulhatok ha olyan közösséggbe megyek?

Egy haverom mesélte hogy amelyik gyülekezetbe Ő jár,volt hogy egy agydaganatos embernek eltűnt az agydaganata..

Aki tudja mire gondolok az érti..legalábbis remélem hogy érthető amit leírtam,mire gondolok..

2015. máj. 6. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Meg kell tennünk azt amit emberileg meg lehet, a teljes gyógyulást Jézus hozza el. Ő ott segít, ahol már az orvosok sem tudnak tenni semmit! De persze, ha hisszük, hogy Ő él és képes meggyógyítani!
2015. máj. 7. 13:02
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek..kedves 10. válaszoló..szerintem az orvosok jobban tudják mint Te..

És volt egy válaszoló akinek a válaszában ez volt.:

10. Annakokáért gyönyörködöm az erőtlenségekben, bántalmazásokban, nyomorúságokban, üldözésekben és szorongattatásokban Krisztusért; mert a mikor erőtelen vagyok, akkor vagyok erős.

Csak egy kérdés..amikor 3 lépcsőfokon nem tudtam felmenni iskolatáskával a hátamon,akkor örülnöm kellett volna hogy erős vagy mert Isten velem van?

Igaz,lehet hogy velem volt,mert a bátyámnak adtam át a táskámat hogy vigye helyettem..

2015. máj. 7. 18:16
 13/14 Ozmium42 ***** válasza:

"Végzet, szabadság, egymást üldöz

S hiányzik az összhangzó értelem."

2015. máj. 7. 22:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Remélem minél előbb Jézushoz fordulsz! :)
2015. máj. 8. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!