Meggyógyulhatok?
Ha olyan betegségem van,ami velem született betegség,és az orvosok is csak gyógyszert tudnak adni..akkor meggyúgyulhatok ha olyan közösséggbe megyek?
Egy haverom mesélte hogy amelyik gyülekezetbe Ő jár,volt hogy egy agydaganatos embernek eltűnt az agydaganata..
Aki tudja mire gondolok az érti..legalábbis remélem hogy érthető amit leírtam,mire gondolok..
Köszi mindenkinek..kedves 10. válaszoló..szerintem az orvosok jobban tudják mint Te..
És volt egy válaszoló akinek a válaszában ez volt.:
10. Annakokáért gyönyörködöm az erőtlenségekben, bántalmazásokban, nyomorúságokban, üldözésekben és szorongattatásokban Krisztusért; mert a mikor erőtelen vagyok, akkor vagyok erős.
Csak egy kérdés..amikor 3 lépcsőfokon nem tudtam felmenni iskolatáskával a hátamon,akkor örülnöm kellett volna hogy erős vagy mert Isten velem van?
Igaz,lehet hogy velem volt,mert a bátyámnak adtam át a táskámat hogy vigye helyettem..
"Végzet, szabadság, egymást üldöz
S hiányzik az összhangzó értelem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!