A hivok szerint a kutya a farkasbol fejlodott ki, vagy Isten kulon-kulon teremtette oket?
Mi a kulonbozo felekezetek allaspontja errol?
Nem kotekedesbol kerdezem, csak a minap valaki azt irta, hogy az o felekezetenek hite szerint a kutya kulon lett teremtve.
A tahóságot pontozzuk le, ha szimplán csak összetéveszti valaki a véleményét a tényekkel, azt elnézzük, de nem az alpári stílust, különösen azoknak nem, akik csak trollkodni ugranak be a vallási rovatba. Nem is lettél megszólítva.
"A hívők szerint a kutya a farkasból fejlődött ki, vagy Isten külön-külön teremtette őket?"
Nem minden "hívönek" egyforma a foglalkozása.
Valaki biológiát tanult, vagy tanít, valaki szakács, valaki orvos, valaki építészmérnök.
Az orvos nem biztos hogy jól tud sütni-fözni, a szakács nem tud szívmütétet végrehajtani... ajaj mi is lenne a vége?
A nyakam teszem rá, hogy sok ateista sem biztos a dologban......:D mármint hogy a kutya tényleg farkasból van-e, vagy a sok aranyos mindenféle szörös-csupasz kicsi nagy kutyus egy közös kutya apukától és anyukától....nem mindegy? :D
Azt hiszem ez a legtöbb embert nem is érdekli.
Már egészen megbolodít engem ez a kutyakérdés. Ezt találtam a wikin... igaz vagy nem?
A kutya háziasításának története[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
Searchtool right.svg Bővebben: A kutya háziasításának története
A kutya a farkas egy mára már kihalt alfajának[4] háziasításával (domesztikációjával) jött létre, amint azt mitokondriális DNS-adatok is bizonyítják.[5]
23
Jah, mert ti eldöntöttek, hogy mi az alpári (amúgy nem voltam az, csak nem bírjátok a kritikát)
Értem. Kiszálltam.
Majd szóljatok ha nem keresztes hadjáratot vívtok ellenem.
(ezzel megkoronáztátok az egészet, aki ezt a szálat végigolvassa alaposan meglesz a véleménye a vallásosokról. Nekem is ilyenek miatt van meg. Mert tudásanyagotok nincsen, kritikát nem bírjátok, de egyből keresztes hadjárat ha nem együtt üvölt veletek valaki, netalántán olvasott más könyvet is a biblián kívül. Komolyan szégyen amit csináltatok!)
Ehhez tudni kéne, hogy mi a faj, és az alfaj, a fajta. (mindnek van biosz definíciója)
Tudni kéne, ha ilyenekről vitázunk. (mert nem tudni semmit a témáról és úgy vitázni tényleg alpári. Jah, lehet lepontozni!!!)
13,17,19,21 közel sem volt alpári.
Ékesen bizonyítja, hogy csak a kritikát nem bírjátok és kisstílű bosszúszomjas vallásosok vagytok csak.
Magatok bizonyították ezzel.
Szóval nem kell a sértődöttet játszani meg kifogást keresni feketén fehéren oda van írva!
Dowd én téged igazán nem pontoztalak le. Én ilyen csúnya dolgot nem csinálok :D
Nekem tetszik a farkas is meg a farkaskutya is. :)
Szerintem 23 itt a hunyó. (még a nevét sem vállalja :D)
Amúgy németjuhi kedvenc fajtám, szép is okos is, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!