A Fehér Isten című filmet látta valaki? Vélemény? Érdemes sokat utazni érte a moziba?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 13:50
1/4 anonim válasza:
Én ma néztem. Számomra undorító volt...Nem érdemes érte utazni. Számomra pénzkidobás volt.
2/4 anonim válasza:
Undoritó egy film ! De szerintem azért érdemes megnézni hogy az emberek mit művelnek az ártatlan kutyákkal! -.-"
3/4 anonim válasza:
Nagyon buták vagytok, ha csak ennyi jött át a filmből :')
Talán azért csinálták olyanra amilyen, hogy végre felnyissák az emberek szemét! Igenis, van állatkínzás Magyarországon is, és külföldön is. De ez nem csak a kutyákról szól, ugyanúgy szól a cigányokról, zsidókról, bárkiről/bárkikról akik valamiért mások és találunk bennük valamit amiért elkezdhetjük utálni őket ...
4/4 anonim válasza:
#3 váloszolónak igaza van. Tényleg elég ostobák vagytok ha nem értitek a filmet. Tényleg volt a filmben olyan rész ami nagyon szomorú volt de szerintem megéri megnézni mert egy elég elgondolkodtató film.(bocs a szó ismétlődésért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!