Ti is ezt gondoljátok a vallásosokról?
Figyelt kérdés
szerintem a valásosoknál azért olyan sok az agresszív ,csaló és elitélt mert ok úgy vannak vele ,hogy majd isten megbocsájt meg majd meggyónjuk stb.
Egyénbként a vallásosabb országokba sokkal nagyobb a szegénység ,bunozési ráta mint a kevésbé vallásosakba!
2015. márc. 16. 11:47
31/33 anonim válasza:
#23 Girgoytól kaptál egy nyugodt, szép és jó választ - persze a mániádból nem tudott kizökkenteni. Kár. Jobbulást.
32/33 A kérdező kommentje:
Beszarok !:D
Megint eljutottunk erre a- belekotok minden piti nyelvtan hibába hamár nem sikerult bebizonyitani az igazam szintre!
Én kiléptem fiuk/lányok ,azért egy bizonyos szint alá én se megyek!:D
De cserébe mondjatok el értem egy ímát!:P
2015. márc. 16. 21:04
33/33 anonim válasza:
nem tudsz lejjebb menni, neked már nincs alacsonyabb szint - és taníthatatlan vagy. Nincs igazad és rosszak a következtetéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!