Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti is ezt gondoljátok a...

Ti is ezt gondoljátok a vallásosokról?

Figyelt kérdés

szerintem a valásosoknál azért olyan sok az agresszív ,csaló és elitélt mert ok úgy vannak vele ,hogy majd isten megbocsájt meg majd meggyónjuk stb.

Egyénbként a vallásosabb országokba sokkal nagyobb a szegénység ,bunozési ráta mint a kevésbé vallásosakba!

2015. márc. 16. 11:47
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Pl. én rányomtam az egyik rokonomra az ajtót, mert öltöztem. És még neki állt feljebb, hogy én milyen kegyetlen vagyok stb...

A pofájába mondtam, hogy nem én vagyok kegyetlen, hanem ő egy szánalmas barom, aki nem bírja elviselni, ha nem az van, amit ő akar.

2015. márc. 16. 13:24
 12/33 anonim ***** válasza:
És most is el megyek futni, hogy ne is lássab azt a búval baszott, mocskos pofáját.
2015. márc. 16. 13:26
 13/33 A kérdező kommentje:

Svédország a leg "ateistább" ország mindossz 15% hivo,de ez az osszes skandi országra jellemzo.

Vagy egyébb jóléti NY -eu országokra,ahol már szinte csak a bevándorók erosen hithuek!

Ellenben nézzuk csak: Sziria,Irak,Egyiptom így kapásból 90+%-os vallásosággal=csóroság a kobon+ allandó polgárháboruk ,belviszalyok ,kínzások.

De hogy ne csak arab világot hozzam fol ott van távol Kelet ,ahol szinten elég alacsony a hívok száma 50% alatt és lényegesen jobb lét van mint az araboknál.

Nemistudom elképzelni mi lenne ha nem lenne ott olaj?

Félreértés ne essék nekem semmi bajom azzal ha valaki istenhívo ,a lényeg ,hogy hisz valamiben,de a tények és számok magukért beszélnek!

2015. márc. 16. 13:27
 14/33 A kérdező kommentje:

#11 #12

Errol beszélek!:D

2015. márc. 16. 13:30
 15/33 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam megbánni, amit teszek.
2015. márc. 16. 13:33
 16/33 A kérdező kommentje:
Majd megbánod a rács mogott!
2015. márc. 16. 13:36
 17/33 anonim ***** válasza:
89%

9 -ha hiszed, ha nem kitaláltuk, hogy nem vagy vallásos :D:D

"de a tények és számok magukért beszélnek"

A "tények" nem beszélnek magukért.

A tényeket pontosan ismerni és értelemmel olvasni tudni kellene. Ez így ostoba, gonosz,sötét, hadonászós rágalom.

2015. márc. 16. 13:41
 18/33 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok szánalmas, hogy odajussak. Ha odajutok valaha, az a rendszer hibája.

De beszéljünk arról, hogy mit is loptál legutóbb?

2015. márc. 16. 13:42
 19/33 A kérdező kommentje:

Az #1 nek nem volt eggyértelmu!

Ennél racináliabb adatokat nem tudok írni,azt meg hogy te még a puszta számokat se tudod értelmezni az nem fér a fejembe!Lehet te a 2-es számrendszerbe élsz ,akkor viszont itt van kutya elásva...:D

2015. márc. 16. 13:48
 20/33 A kérdező kommentje:

azthittem már futsz, Luci!:D

2015. márc. 16. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!