Ti hogyan gondoljátok?
"Hát én is ezt kérdezem, hogy ez komolyan így van?? És ha igen, akkor ez mire jó, nem értem..."
Ne vedd komolyan a papokat,és a teológusokat:) Aki ilyesmitől teszi függővé az áldásadást,az szerinted mennyire van közel a Krisztusi szeretethez? A kérdés másik fele,hogy akkor neked minek lenne egyáltalán szükséged ilyen ember áldására,aki nem tud önzetlenül,szívből áldani?
Szia!
A teológusod jól tudja.
Jézus sehol nem mondott ilyet/ szerintem még nem volt fogamzásgátló tabi/.
A katolikusok nem csak a bibliát fogadják el szentnek, hanem sok más általuk ugyanolyan szentnek tekintett könyvet.
Sőt vannak még ilyen szent hagyományaik is / senki nem tudja ki - miért mondta a ... de mivel szent hagyomány ér annyit mint Jézus szava.
Bocsi, nem én találtam ki a teológusokat kell lepontozni.
Ha Istennek akarsz "csak" megfelelni akkor ne foglakoz ezzel a badarsággal.
Ha az egyháznak akkor vedd komolyan.
Kedves kérdezö.... ez csupán a papok nézete, nem az Istené.
Isten az emberi élet kioltását tiltja, de nem a védekezést a teherbe esés ellen. Kár hogy így tönkre teszik az érzékeny lelkiismeretü híveiket :(
Milyen bibliai alapelvekkel adott neked tanácsot? mert ez a legfontosabb. A 139 Zsoltár 15-16 verse beszélnek a meg nem született embrióról, hogy Isten már azzal is foglalkozik.
Ám mindenki maga dönti el szeretne-e gyereket vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!