Ti hogy gondoljátok? Valóban Sátán uralja a földet?
Ugye Isten nem uralhatja, mert akkor minden jó lenne.
Nem egytől hallottam,hogy most az ördög uralkodik.
Én meg inkább úgy tartom,hogy se Isten, se ördög.
Mert se nem 100% jó, se nem 100% rossz van a világban.
Ha rossz lenne minden, akkor szépség se lenne, se zene, se imádkozás, stb.
Te szoktál gondolkodni?
A sátánnak nem az a célja, hogy minden rossz legyen. Ő egy virágzó birodalmat akar! Magának, persze.
A Biblia szerint jelenleg övé a Föld.
A Biblia nem ezt írja, hogy:
"Sátán a világ ura"
Hanem azt, hogy a világnak (nyilván nem a kavicsoknak, hanem az embernek) az istene (akit az ember istenít, követ), a sátán.
Higyetek Jézusnak és Isten szavában, nem hazudik, leiratta:
(2Korintusz 4:4) . . .ennek a világrendszernek az istene megvakította a nem hívők elméjét, hogy ne ragyogjon át a Krisztusról, az Isten képmásáról szóló dicsőséges jó hír megvilágosító fénye.
(János 14:30) 30 Nem sokat beszélek már veletek, mert jön a világ uralkodója, és nincs felettem hatalma.
(János 12:31) 31 Ítélet van most e világ felett; most fogják kivetni e világ uralkodóját.
Sátán is kijelentette Jézusnak, hogy neki adatott egy időre az uralom
(Lukács 4:5, 6) 5 Erre felvitte őt, és megmutatta neki a lakott föld összes királyságát egy szempillantás alatt; 6 és ezt mondta neki az Ördög: „Neked adom mindezt a hatalmat és ezek dicsőségét, mert nekem adatott, és annak adom, akinek csak akarom.
akkor mit jelent ez a gondolat: 11 Íme, az egész föld Urának szövetségládája előttetek megy a Jordánba.
józsué 3:11 kié volt akkor a szövetségláda? sátáné?
Szervusz
Nézd lehet játszani a szavakkal. Mi a különbség, ha azt mondom, Sátán uralja a földet, vagy azt mondom, hogy ő a világ uralkodója?
A föld az Istené, de Sátán egy ideig tevékenykedhet rajta.
"akkor mit jelent ez a gondolat: 11 Íme, az egész föld Urának szövetségládája előttetek megy a Jordánba.
józsué 3:11 kié volt akkor a szövetségláda? sátáné?" = a #3 válaszoló megírta neked a választ.
Talán még ennyit:
„Jaj a földnek és a tengernek, mert lejött hozzátok az Ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy rövid ideje van” (Jelenések 12:12b).
Isten-Sátán uralja a földet. Minden mozog, minden változik, minden átfordul újra és újra. Ez van.
Akinek nem tetszik mindez, kiirthatja magát. Nem számít, a kerék forog tovább. Taro, Tora, Rota: ezek mind ugyanazt jelentik és ugyanarra utalnak.
1:
"A sátánnak nem az a célja, hogy minden rossz legyen. Ő egy virágzó birodalmat akar! Magának, persze.
A Biblia szerint jelenleg övé a Föld."
Naná! Mutass már nekem valakit, aki az ellenség javára gürcöl! Én még a szomszédomért se járnék munkába, nemhogy az ellenségemért. Te hogy vagy ezzel?
Szerintem ez egy nagyon is emberi vonása Sátánnak... csak bele kell gondolni és érthető.
Jehova uralja a Földet. Erre bizonyíték a zsidók sikeressége és közvetlen részvételük az irányításban. Csak Jehova eredetileg nem a kereszténység istene. Az ószövetség ellentétben áll az újszövetséggel, mert ellentétes az istenképük.
Az isten a fiát nem a saját kiválasztott népéhez küldte el, hanem az ellenséges isten kiválasztott népéhez. Csak így van értelme Jézus halálának, hogy megmutassa a másik isten valódi arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!