Ti is ezt gondoljátok a vallásosokról?
szerintem a valásosoknál azért olyan sok az agresszív ,csaló és elitélt mert ok úgy vannak vele ,hogy majd isten megbocsájt meg majd meggyónjuk stb.
Egyénbként a vallásosabb országokba sokkal nagyobb a szegénység ,bunozési ráta mint a kevésbé vallásosakba!
Akkor szaladj vissza, Lucifer!
Egyébként egyetértek a többiekkel. És Kérdező: légyszíves konkrét linket hiteles statisztikákhoz. Olyanokhoz, amik valóban reprezentatívan kimutatják, hogy tényleg összefüggés van a valásos emebrek aránya és a szegénység/bűnözés között. Nem 1-2 kiragadott ország, hanem mondjuk kb. a Föld összes országa. Mert igaza van Lucifernek abban, hogy ha ideírom, hogy a bűnözők 95%-a uborkafogyasztó, akkor inenntől kezdve sitteljünk le mindenkit, aki uborkát eszik, mielőtt elkövet bármit?
És képzeld: valóban az, ha ha valaki úgy gondolkodik, hogy "Isten úgyis megbocsát", az nem az igazi hívőkre jellemző gondolkodás, aki hívő, az pont hogy NEM így gondolkodik! Mellesleg esetleg a Miatyánk-ot ismered? Nézd csak meg: abban is kötve van valamihez az, hogy Isten megbocsát! Ő nem a pénzbedobós mosógép!
en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_atheism
hát igen Románia 92% hívo,ez azért sokat mondó!:D
De nem mintha a mindennapi életbe nem lehetne találkozni vele!
"szerintem a valásosoknál azért olyan sok az agresszív ,csaló és elitélt mert ok úgy vannak vele ,hogy majd isten megbocsájt meg majd meggyónjuk stb."
Én inkább a sok elfojtás,és a vallás által elbutított gondolkodásuk(fanatizmus)problémáját látom e mögött.Azért azt hozzáteszem,az általad írt "sok" relatív.Én nem szeretném ilyen negatív színben,és így általánosságban feltüntetni őket.
Hát emberek! az összes blikk ezt a statisztikát hozza! Már a felhőkön függő transzparenseken is ezeket olvashatjuk, amit nemes lelkű, dicső kérdezőnk állít! Hát értsétek meg, minden baj okozói a vallásosok, mindnek börtönben a helye. Vagy a bitón! Háháháá
Végre megtaláltuk a problémák gyökerét!
A mi ragyogóan okos, értelmes, jólelkű kérdezőnk összes baját-nyomorát-tesze-toszaságát ők okozzák!
A vallásosok miatt pusztulnak az állatok, szennyeződik a föld, a levegő, a vizeink és a kozmosz (űrszeméttel)! A hívők miatt készülnek horribilis költségekkel világpusztító atom-, vegyi- és egyéb fegyverek, miközben a föld fele éhezik!
A kérdező valószínű a vallásgyűlölő Владимир Ильич Ленин (azaz 6.Lenin) reinkarnációja, kénytelenek vagyunk leborulni zsenialitása előtt, megszaggatni ruháinkat, hamut szórni fejünkre, és már azt is belátjuk, hogy a vallásgyűlölő-üldöző kommmunisták 100 millió halálos áldozatát is az Istenhívők követték el. (és + az életben maradottak millióinak szív- és agyzombulását is)
huh, végre kiderült az IGAZSÁG ! ! !
" Az #1 nek nem volt eggyértelmu!"
Szerintem meg neki is egyértelmű volt, csak te nem értetted meg, hogy Ő mire reagált, de segítek, erre:
"szerintem a valásosoknál azért olyan sok az agresszív ,csaló és elitélt mert ok úgy vannak vele ,hogy majd isten megbocsájt meg majd meggyónjuk stb."
Erre írta, hogy: "aki igy gondolkodik, az névleges keresztén, és nem aktiv tanitványa követője Jézusnak"
Tehát nem a személyednek írta. Annyival még kiegészíteném, hogy valódi keresztények között te nem találsz egyetlen bűnözőt sem, szegényt azt lehet, de bűnözőt nem, mert a Krisztus által megfogalmazott erkölcsi irányadó mértékek nem erre tanítanak és éppenséggel az ateistáknak sem ártana meg túlságosan, ha azok szerint élnének...
No csak elokerult egy prédikátor is,nagy karriert futhatnál be valamelyik szektában (pl: jehova tanui)!
Én egy szóval se okoltam az általad felsoroltakért a vallásosokat!
Gondolom nem tetszenek a száraz tények ,amit az általam belinkelt oldalon láttál!
De a "nem valodi keresztények" ugyanúgy vallásosak!
Én nem azt mondtam ,hogy az osszes vallásos ,csak kozottuk sokkal tobb a nemkivánatos személy!
nekem az nem tetszik, hogy minden megállapításod hamis, következtetéseid rosszak, és hogy ostobán-bugyután lepontoztad az ötöst.
" te a 2-es számrendszerbe élsz" - na, ez a kivétel! ezt eltaláltad. (csak számrendszerbeN -ban -ben, országokbaN vallásosakbaN)
0101 10 10111 0 111 1 000 11 1 0 11 1 0 1 1 0 0 1 111 10 10111 0 111 1 000 11 1 0 11 1 0 1 1 0 0 1 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!