Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti is ezt gondoljátok a...

Ti is ezt gondoljátok a vallásosokról?

Figyelt kérdés

szerintem a valásosoknál azért olyan sok az agresszív ,csaló és elitélt mert ok úgy vannak vele ,hogy majd isten megbocsájt meg majd meggyónjuk stb.

Egyénbként a vallásosabb országokba sokkal nagyobb a szegénység ,bunozési ráta mint a kevésbé vallásosakba!

2015. márc. 16. 11:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Még a villamason vagyok :D
2015. márc. 16. 13:54
 22/33 anonim ***** válasza:
És túlmentem egy megállóval:P
2015. márc. 16. 13:56
 23/33 Girgoy ***** válasza:

Akkor szaladj vissza, Lucifer!

Egyébként egyetértek a többiekkel. És Kérdező: légyszíves konkrét linket hiteles statisztikákhoz. Olyanokhoz, amik valóban reprezentatívan kimutatják, hogy tényleg összefüggés van a valásos emebrek aránya és a szegénység/bűnözés között. Nem 1-2 kiragadott ország, hanem mondjuk kb. a Föld összes országa. Mert igaza van Lucifernek abban, hogy ha ideírom, hogy a bűnözők 95%-a uborkafogyasztó, akkor inenntől kezdve sitteljünk le mindenkit, aki uborkát eszik, mielőtt elkövet bármit?

És képzeld: valóban az, ha ha valaki úgy gondolkodik, hogy "Isten úgyis megbocsát", az nem az igazi hívőkre jellemző gondolkodás, aki hívő, az pont hogy NEM így gondolkodik! Mellesleg esetleg a Miatyánk-ot ismered? Nézd csak meg: abban is kötve van valamihez az, hogy Isten megbocsát! Ő nem a pénzbedobós mosógép!

2015. márc. 16. 14:16
 24/33 A kérdező kommentje:

en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_atheism

hát igen Románia 92% hívo,ez azért sokat mondó!:D

De nem mintha a mindennapi életbe nem lehetne találkozni vele!

2015. márc. 16. 16:25
 25/33 anonim ***** válasza:

"szerintem a valásosoknál azért olyan sok az agresszív ,csaló és elitélt mert ok úgy vannak vele ,hogy majd isten megbocsájt meg majd meggyónjuk stb."

Én inkább a sok elfojtás,és a vallás által elbutított gondolkodásuk(fanatizmus)problémáját látom e mögött.Azért azt hozzáteszem,az általad írt "sok" relatív.Én nem szeretném ilyen negatív színben,és így általánosságban feltüntetni őket.

2015. márc. 16. 17:41
 26/33 anonim ***** válasza:

Hát emberek! az összes blikk ezt a statisztikát hozza! Már a felhőkön függő transzparenseken is ezeket olvashatjuk, amit nemes lelkű, dicső kérdezőnk állít! Hát értsétek meg, minden baj okozói a vallásosok, mindnek börtönben a helye. Vagy a bitón! Háháháá

Végre megtaláltuk a problémák gyökerét!

A mi ragyogóan okos, értelmes, jólelkű kérdezőnk összes baját-nyomorát-tesze-toszaságát ők okozzák!

A vallásosok miatt pusztulnak az állatok, szennyeződik a föld, a levegő, a vizeink és a kozmosz (űrszeméttel)! A hívők miatt készülnek horribilis költségekkel világpusztító atom-, vegyi- és egyéb fegyverek, miközben a föld fele éhezik!

A kérdező valószínű a vallásgyűlölő Владимир Ильич Ленин (azaz 6.Lenin) reinkarnációja, kénytelenek vagyunk leborulni zsenialitása előtt, megszaggatni ruháinkat, hamut szórni fejünkre, és már azt is belátjuk, hogy a vallásgyűlölő-üldöző kommmunisták 100 millió halálos áldozatát is az Istenhívők követték el. (és + az életben maradottak millióinak szív- és agyzombulását is)

[link]

huh, végre kiderült az IGAZSÁG ! ! !

2015. márc. 16. 19:17
 27/33 anonim ***** válasza:

" Az #1 nek nem volt eggyértelmu!"

Szerintem meg neki is egyértelmű volt, csak te nem értetted meg, hogy Ő mire reagált, de segítek, erre:

"szerintem a valásosoknál azért olyan sok az agresszív ,csaló és elitélt mert ok úgy vannak vele ,hogy majd isten megbocsájt meg majd meggyónjuk stb."

Erre írta, hogy: "aki igy gondolkodik, az névleges keresztén, és nem aktiv tanitványa követője Jézusnak"

Tehát nem a személyednek írta. Annyival még kiegészíteném, hogy valódi keresztények között te nem találsz egyetlen bűnözőt sem, szegényt azt lehet, de bűnözőt nem, mert a Krisztus által megfogalmazott erkölcsi irányadó mértékek nem erre tanítanak és éppenséggel az ateistáknak sem ártana meg túlságosan, ha azok szerint élnének...

2015. márc. 16. 20:28
 28/33 A kérdező kommentje:

No csak elokerult egy prédikátor is,nagy karriert futhatnál be valamelyik szektában (pl: jehova tanui)!

Én egy szóval se okoltam az általad felsoroltakért a vallásosokat!

Gondolom nem tetszenek a száraz tények ,amit az általam belinkelt oldalon láttál!

2015. márc. 16. 20:43
 29/33 A kérdező kommentje:

De a "nem valodi keresztények" ugyanúgy vallásosak!

Én nem azt mondtam ,hogy az osszes vallásos ,csak kozottuk sokkal tobb a nemkivánatos személy!

2015. márc. 16. 20:46
 30/33 anonim ***** válasza:

nekem az nem tetszik, hogy minden megállapításod hamis, következtetéseid rosszak, és hogy ostobán-bugyután lepontoztad az ötöst.

" te a 2-es számrendszerbe élsz" - na, ez a kivétel! ezt eltaláltad. (csak számrendszerbeN -ban -ben, országokbaN vallásosakbaN)

0101 10 10111 0 111 1 000 11 1 0 11 1 0 1 1 0 0 1 111 10 10111 0 111 1 000 11 1 0 11 1 0 1 1 0 0 1 1

2015. márc. 16. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!