Ti hisztek istenben?
Ha nem akk mièr nem.
Ès aki igen az legyen szives irja le hogy milyen vallásu.
köszönöm.
Szervusz
A Biblia azt írja "van sok isten és sok úr"
Én a Teremtő Istenben hiszek, mert meggyőződtem a létezéséről és arról, hogy sokkal de sokkal jobb minőségű életet élhetek, ha követem a tanácsait. Pl. a kedvessséget, szelídséget, békére való törekvést stb.
Bár ezt nem kérdezted, de leírom, hogy a Biblia hosszabb tanúlmányozása során rájöttem, hogy Istennek mindig volt a földön népe Ábrahámtól kezdődően. Ma is van. Az Apostolok cselekedete ír róla.
Mivel változtatásokat hoztam az életemben, hogy megfeleljen az életmódom Jehova elvárásainak, és csatlakozhassam a népéhez, ezért Jehova Tanúja lettem. Jehova számomra olyan élő valóság, mint Te, akinek ezeket a sorokat írom:-)
Igen, hiszek Istenben, még kiskorom óta.
Római katolikus vagyok (de nem bigott, vágyaimat nem fojtom el :D
Igen és JT vagyok.
Tudod én nem tudok a véletlenek játékában hinni. Az élet annyira bonyolult, annyira összetett, az univerzum szintén, hogy ezt a véletlen nem hozhatta létre.
Látni mögötte egy bölcs Alkotót. Az Ézasiás 40:22 ezt írja: "Emeljétek föl szemeteket a magasba és lássátok. Ki teremtette azokat? Ö, aki szám szerint elöhozza seregüket, söt nevén szólítja mindegyiket. Tevékeny energiájának bösége és hatalmas ereje miatt egy sem hiányzik közülük".
Ha nézem a csillagos égboltot, vagy nézem a természet és dokumentum filmeket, hálát érzek a bölcs Teremtö iránt.
Jó ideje figyelem a gyakorit. Feltűnő, hogy a vallási kérdésekben általában az ateisták és a szektások nyomulnak, a hagyományos vallások képviselői sokkal ritkábban. Érdemes elgondolkodni, hogy vajon miért?
A szektások téríteni akarnak, ez érthető.
De a vajon a hagyományos vallások képviselői miért nem érzik annyira fontosnak, hogy itt nyomuljanak?
És fordítva: az ateisták viszont miért nem bírnak meglenni anélkül, hogy napi szinten Istenen rágódnának? :)))
szia
Magam is Jehova Tanúja vagyok
Az igazi hit biztositékokon és bizonyitékokon alapszik, nem hiszékenységen
Az élet nem jött létre magától, minden élőnek van élő forrása.
s hiszem azt is hogy az élet nem cél nélkül, csak úgy alakult ki ilyen precizitással
ezenkivül bizonyitékok milliói vannak a szemünk előtt, hogy az életnek, van alkotója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!