Hisztek istenben?
Figyelt kérdés
Szerintem, ha létezne minden szebb és jobb lenne. PL nem lenne ennyi értelmetlen halál stb... 1 szóval más lenne a világ.2014. máj. 11. 21:00
1/29 gömbicica válasza:
Igen.
Istent "hibáztatni" az emberi gyarlóságokért?
Sok információt kell még összeszedned, meggyőzni sem akarlak, de én már nagyon sokszor megtapasztaltam az Égiek segitségét!!!!! és hálás vagyok nagyon érte!!!
2/29 anonim válasza:
En hiszek Istenben( és igen nagy "I"-vel kell írni kérem ezt az ateistak is tartsák be) de fölös erről vitázni mert itt senki nem győz meg senkit főleg nem neten keresztül.Kérdésre: szerinted az jobb lenne ha 636635 milliárd ember lenne a földön?Ha megnézed az állatvilágban is van természetes szelekcio szóval kicsit radikálisan: aki hülye haljon meg.A háborúk,népirtáss( van egy tippem ukrajna miatt került ki most a kérdés) stb miatt nehogy az Istent okoljuk... Ez a mi hülyeségünk de ügye az ember mindig mást okol.Most hirtelen ennyit írtam de ha van kedved levelezhetunk erről vagy itt is megvitathatjuk.
3/29 anonim válasza:
Nem hiszek, mindig is ateista voltam, viszont én is butaságnak tartom, amikor a szintén nem vallásosok azzal dobálóznak, hogy ha lenne isten, akkor nem lenne ennyi betegség meg ilyenek. Nos, ha jól tudom, szabad akaratot kaptak az emberek, és semmilyen isten nem tud beleszólni a pillanatnyi cselevéseinkbe.
6/29 anonim válasza:
Hiszek valamiben. De hogy ez az az Isten e? Nem tudom.
És te sem tudhatod, hogy minek mi az értelme.
Vagy te úgy tudod, hogy Isten mindenbe beleavatkozik, ezért ő a felelős mindenért, amit mi teszünk?
9/29 anonim válasza:
Szerinted ha Isten mindenkinek mindent megadna, akkor nem lennének irigyek? Valaki azért irigy, mert a másiknak jó.
10/29 anonim válasza:
Nem hiszek benne de elfogadom azokat akik hisznek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!