Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csókolóztam egy buliban egy...

Csókolóztam egy buliban egy lánnyal, és oráloztam a barátommal. Hogyan kaphatnék megbocsátást?

Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 08:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Komolyan, nem kamu. Házibuli volt, és a baráto kedvéért csókolóztam egy lánnyal, hogy eléggé felizgulájon. Utána oráloztam neki.
2015. febr. 28. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
25%
A megbocsátás feltétele a bűnbánat. Te nem úgy nézel ki mint aki megbánta.
2015. febr. 28. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Mindenképp bánd meg, és kerüld a helytelen tetteket.
2015. márc. 1. 13:34
 14/16 János114 ***** válasza:
0%
A megbocsaltas egy varazsige ami a nyelvtankonyvekben lakik, ajanlom h nagyon nyorsan lapozz at egyet
2015. márc. 1. 18:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

(Kamu vagy sem, nézzük más szemszögből..)

Tegyük félre a vallási maszlagot: jól esett? Volt bármi problémád belőle (mint mondjuk, ha védekezés nélkül lefeküdtél volna vele)? (Elárulom, nem!) A legrosszabb eshetőség egy szájfertőzés és csak akkor ha nem ügyeltek a higiéniára.

Akkor minek ennyire felfújni és vallási kérdést csinálni belőle?

Attól, hogy hiszel valamiben, még élvezheted az életed. Egyszer fiatal az ember, tehát jól gondold meg, hogy élsz. Hiába jössz rá 40-50 évesen, hogy a fiatalságodat börtönben töltötted, mert akkor már késő. Azt nem fogod akkor már visszakapni...

ÉLJ! (De ésszel!!!!!!)

2015. márc. 2. 16:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezek nem bűnök, értsétek már meg! Isten belénk rakta a csók és a sex vágyát...
2015. márc. 7. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!