Ti hogyan definiálnátok a megbocsátást?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, viszont lenne egy kérésem, ha nem baj. Inkább ilyen szerteágazódó, különféle, más nézőpontú válaszokra vagyok kíváncsi. Szeretnék minden oldalról egy képet kapni az adott fogalomról.
Szóval, ha valaki írta már azt, amit ti akartatok, akkor próbáljatok meg egy másféle nézőpontot adni. (persze nem feltétel, csak kíváncsi vok)
2014. febr. 28. 19:41
1/2 anonim válasza:
Felszínes gesztus egy érzékeny lelkivilágú ember megnyugtatására. Az igény lehet egyoldalú és kétoldalú is.
2/2 anonim válasza:
Én megbocsátó típus vagyok. Számomra ez azt jelenti, hogyha valaki rosszat tett nekem, megbántott, akkor ennek ellenére sem haragszom rá, nincs semmilyen negatív érzésem a személyével kapcsolatban és ugyanúgy tudok hozzáállni, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!