Hogyan nyerhet édesapám megbocsátást?
Édesapám régen nagyon rossz dolgokat csinált.Ivott és rengeteg fájdalmat okozott a családjának.Elváltak a szüleim,helyrejött minden.De tudom,hogy a sok elkövetett bűn miatt egyszer bűnhődnie is kell.Ő nem imádkozik.
Én tehetek valamit az érdekében?
Kérhetném én Istent,hogy bocsásson meg neki bűneiért?
Érne valamit?
Hogy érted, hogy helyrejött minden a válással? Gondolom, a te életed és édesanyád élete nyugodtabb lett. De édesapád élete is helyrejött??? A válással megszűnt volna az alkoholfüggősége, és rendbejött volna az élete?
Szerintem nem.
A kérdésre válaszolva: helyette nem tudsz bocsánatot kérni az Istentől, és megtérni! Amit tehetsz, hogy imádkozol érte, hogy megismerje Istent valamilyen módon, és Isten segítségével jöhessen rendbe az élete, hogy ő akarja rendezni a dolgait Istennel. Talán őt is bántja, ahogy eddig élt.
De ebben te is lehetsz az Isten eszköze. Megkeresheted, beszélgethetsz vele, elhívhatod gyülekezeti alkalmakra, vagy ha még alkoholista, segítheted, hogy eljusson egy keresztyén iszákosmentő helyre.
Köszönöm a válaszokat!
Igen,helyre jött az élete,a válás óta nem iszik,már boldog életet él.Csak félek attól,hogy egyszer meg kell bűnhődnie a múltban elkövetett dolgaiért.
Imádkozhatsz érte. Kérd Istentől, hogy édesapád lelkét tisztítsa meg bűneitől és oldozza fel Őt bűnei alól. De ezt kérheted ellenségeidre, felebarátaidra vagy akár saját magadra is. Érted. :)
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!