Nagyon banom hogy csokoloztam vkivel, de házasságban élek. Ez házasságtörésnek számit?
"Mt 5,28 - Én pedig azt mondom nektek, hogy aki bűnös vággyal asszonyra néz, szívében már házasságtörést követett el vele."
Ha már a nézés is házasságtörésnek számít akkor gondolom a csókolózás még sokkal inkább.
Szerintem a legjobb ha az ember már az ilyen alkalmakra vezető helyzeteket is kerüli. (Gyónáskor is a bánatima során azt fogadja meg a gyónó hogy a bűnre vezető alkalmat kerüli)
köszönöm elöttem iró ! kösz a biztatást. igy tovabb tudok lépni.
A többieknek is köszönöm a válaszait
Igen annak számít,ha a házasság intézményét nézzük.Tudod kérdező,sokszor az emberek nem ismerik még saját magukat sem,pedig ez nagyon fontos lenne.Kitalálják ezeket a szabályokat,korlátokat,mint a házasság,és aztán csodálkoznak,ha megszegik.Hát persze,ilyen az emberi természet.Lehet kárhoztatni magunkat,hogy örök bűnösök vagyunk,meg pokolra valók,de ettől még nem értettük meg magunkat.
Ha a házastársad tényleg szeret téged,akkor meg fog bocsájtani,úgyhogy ne keseredj el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!