Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanui, miert nem...

Nutellasbanan kérdése:

Jehova tanui, miert nem hagynatok, hogy boldog legyen a gyermeketek?

Figyelt kérdés
Ertem en,hogy a boldogsagot a Jehova Istenetekben kene megtalalnia de mi van ha szerelmes lesz egy olyanba aki nem jehova tanuja? Kirakjatok otthonrol? Csak mert szerintem egy gyermek Isten ajandeka akit azert adott hogy szeresd , barmi van. Eldobnatok magatoktol ezt az ajandekot azaz megtagadnatok azt amit a teremtotok adott nektek ?? Akkor nem ugyanott tartunk?

2015. febr. 5. 16:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
93%

Sziasztok!

Csak annyit szeretnék hozzáfűzni én is a kérdéshez,hogy soha nem tudhatjuk előre,hogy kit miért vezet Isten a másikhoz.

Én is mint az előző kedves válaszoló egy élő példa vagyok Isten munkájának az emberekben.

20 éve vagyunk házasok,amikor megismertem a nejemet,ő csak egy séma keresztény volt de inkább hajlott az ateizmus felé mint a keresztényég felé,de ma már együtt járjuk Isten útját.

Soha a 20 év alatt nem erőltettem semmire,egyedüli dolog ami tettem,hogy imádkoztam és ma ott tartunk,hogy ma sokszor neki kell imádkoznia értem. :D

Kedves kérdező szerintem tehát nem az számít,hogy ki milyen vallású hanem elsősorban a szeretet az egyetértés a türelem,és a hit,ha ez megvan akkor nagy gondok nem lehetnek,hidd el nekem.

A többit bízzátok Istenre mert meglátod,hogy nem sok idő kell és minden megoldódik,majd mutatja ő az utat,hogy merre haladjatok.

Én nem vagyok Jehova Tanúja,tehát a magam nevében beszéltem.

Üdv!

2015. febr. 6. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!