Jehova tanui, miert nem hagynatok, hogy boldog legyen a gyermeketek?
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni én is a kérdéshez,hogy soha nem tudhatjuk előre,hogy kit miért vezet Isten a másikhoz.
Én is mint az előző kedves válaszoló egy élő példa vagyok Isten munkájának az emberekben.
20 éve vagyunk házasok,amikor megismertem a nejemet,ő csak egy séma keresztény volt de inkább hajlott az ateizmus felé mint a keresztényég felé,de ma már együtt járjuk Isten útját.
Soha a 20 év alatt nem erőltettem semmire,egyedüli dolog ami tettem,hogy imádkoztam és ma ott tartunk,hogy ma sokszor neki kell imádkoznia értem. :D
Kedves kérdező szerintem tehát nem az számít,hogy ki milyen vallású hanem elsősorban a szeretet az egyetértés a türelem,és a hit,ha ez megvan akkor nagy gondok nem lehetnek,hidd el nekem.
A többit bízzátok Istenre mert meglátod,hogy nem sok idő kell és minden megoldódik,majd mutatja ő az utat,hogy merre haladjatok.
Én nem vagyok Jehova Tanúja,tehát a magam nevében beszéltem.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!