Hívők! Mit tennétek ha a gyermeketek nem hinne Istenbe, és a bibliát csak egy felesleges mesekönyvnek tartaná?
Nem szabadna ráerőltetned semmit. én megmutatnám ezt a filmet neki. biztos megragadná a lelkét:
hadd támasszam én is alá: a Biblia nem mese! minden embernek magától kellene rájönnie az igazságra, de sajnos nem minden ember jön rá életében, ezért sok ember próbálja a másiknak elmondani, h a Biblia igaz, de nem mindenki hallgat rá. Mindenesetre ne erőltesd, mert meg fogja makacsolni magát. Támaszd alá érvekkel..ha a filmre sem hallgat, mond meg, h elviszed valakihez, aki alátámasztja neki, h a Biblia igaz.
Sok halálközeli élményt átélt ember számol be videókban, Tvkben a tapasztalatairól. Én is közéjük tartozom, igen, egyszer majdnem meghaltam, haldokoltam, de nem hunytam le a szemeimet, és nem szűnt meg a kapcsolatom a világgal, hogy kiszáljak a testemből, de szörnyű érzés volt! Iszonyúan kínzott a bűntudat, és hogy mennyi rosszat csináltam egész életemben, és hogy így kell meghaljak(akkor még nem volt kapcsolatom Istennel, de elfogadtam, h valamilyen formában létezik)
érdekes, h addig nem volt bűntudatom, szórakoztam, lázadoztam meg minden, de a halál pillanata szörnyű. A legjobb, ha a lelkiismerete tiszta az embernek, és a jót követi. mond meg a lányodnak
amúgy drogtól haltam meg majdnem, (soha nem voltam függő), csak kipróbáltam és rosszul ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!