Mit tegyek ebben a helyzetben? Ti mit tennétek?
Hívő vagyok, egyházi iskolában tanulok, templomba járok.
5 évig sportoltam és most abba szeretném hagyni mert nem tudok tanulni eleget, mert elveszi az időmet.
Az edzőm egy enyhén szólva is idegbeteg személy...Ordít mindenkivel, akár meccsen vagyunk, akár edzésen.
Elmondtam neki normálisan, hogy miért nem folytatom (anyagilag sem állunk jól, és egészségi okok miatt sem),erre hazugságokat vág a fejemhez. Szidja a környezetemben élőket (család, barátok), azt állítja, hogy hazug szemét vagyok...Megkérdezte olvasom e a bibliát, és mikor mondtam neki, hogy igen akkor erre rávágta, hogy akkor nem tudom, hogy mi azaz árulás te szemétláda és egyéb kisípolandó dolgok...
Meg azt mondta, hogy levelet ír az iskolába, hogy megtudják milyen szemét vagyok... Meg ami kupákat nyertem eddig azt vigyem el neki, mert hogy az őt illeti...Mikor én dolgoztam meg értük!!
És akkor engedne el engem, ha fizetek neki 50 ezret...Amit nem tudom, hogy számolt ki:S
Én nem tudom, mit gondoljak róla...Vagy, hogy mit tegyünk, mert apáék se tudják...
Még azt is mondta, hogy ezzel rendőrséghez is fordulhat...De ha oda megy akkor az csak neki rossz, mert egy csomó fekete munkát csinál és van, hogy más lányokkal (14.17 évesekkel) is összejön és lassan 40 éves!
Szóval nem tudom, hogyan kéne tovább lépnem:(
Ti mit tennétek?
Egyszer megint megkaptam a magamét tőle, de nem hagytam magamat és a sarkamra álltam, de nem tudom még mennyit használt. De a cuccaim még mindig nála vannak:S. Ha apa hazajön Pestről akkor elmegyünk érte, ha meg nem adja ide akkor feljelentés...Mást nem lehet csinálni
És nagyon szépen köszönöm a biztatásokat és a tanácsokat!:)
a magyar jogszabályok szerint nem tehet meg semmit abból amikkel fenyegetőzik!
Fel kell jelenteni ha orvosi eset akkor úgyis a lipótmezőn köt ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!