Mit tegyek ebben a helyzetben? Ti mit tennétek?
Hívő vagyok, egyházi iskolában tanulok, templomba járok.
5 évig sportoltam és most abba szeretném hagyni mert nem tudok tanulni eleget, mert elveszi az időmet.
Az edzőm egy enyhén szólva is idegbeteg személy...Ordít mindenkivel, akár meccsen vagyunk, akár edzésen.
Elmondtam neki normálisan, hogy miért nem folytatom (anyagilag sem állunk jól, és egészségi okok miatt sem),erre hazugságokat vág a fejemhez. Szidja a környezetemben élőket (család, barátok), azt állítja, hogy hazug szemét vagyok...Megkérdezte olvasom e a bibliát, és mikor mondtam neki, hogy igen akkor erre rávágta, hogy akkor nem tudom, hogy mi azaz árulás te szemétláda és egyéb kisípolandó dolgok...
Meg azt mondta, hogy levelet ír az iskolába, hogy megtudják milyen szemét vagyok... Meg ami kupákat nyertem eddig azt vigyem el neki, mert hogy az őt illeti...Mikor én dolgoztam meg értük!!
És akkor engedne el engem, ha fizetek neki 50 ezret...Amit nem tudom, hogy számolt ki:S
Én nem tudom, mit gondoljak róla...Vagy, hogy mit tegyünk, mert apáék se tudják...
Még azt is mondta, hogy ezzel rendőrséghez is fordulhat...De ha oda megy akkor az csak neki rossz, mert egy csomó fekete munkát csinál és van, hogy más lányokkal (14.17 évesekkel) is összejön és lassan 40 éves!
Szóval nem tudom, hogyan kéne tovább lépnem:(
Ti mit tennétek?
szerintem ez egy vállrándítással elintézhető
szegény tuti, hogy idegbeteg
nem kell vele foglalkozni, képtelenségeket beszél
nem kell lépned semmit
sok sikert a tanuláshoz, meg úgy mindenhez
ja! és természetesen a kupák a tieid (ha csak nem vándorserleg)
és semmiféle fizetésről nem lehet szó!!
sőt ha a sportegyesület vezetésének is beszámolnál ezekről (vagy többen is), repülne az állásából a lökött
Ő a vezetőség!Mindenkit kirúgatott már, mert benyalta magát nekik...Amúgy meg nem szegény, olyan hátban élnek!!Csak ő ilyen alkalmi pénzekből él...Meg azt állítja, hogy miattam nem tudja edzeni a többieket:S
A kupákat SOHA nem kapja meg. Tornákon érdemeltem ki őket, ezek ilyen "Legjobb Kapus" díjak...
Csak a egnagyobb az, hogy benn van az öltözöben egy pár cuccom és mikor el akartam vinni nem engedte, kivette a kezemből:S Gatyák, karácsonyra kapott nike cipő ami egyszer se volt még rajtam, teremcipő, törülközők, pólók, kesztyűk, táska, és ezek kellenének.
1, mert nem tudom, hova máshová írhatnám
2, mert arra is kíváncsi lennék, hogy a hívőknek mi a véleménye erről, hogy azzal szid, hogy vallásos vagyok...És ezt úgy mondja, mintha ő szent lenne és mert tanácsot várok, hogy hogyan tudnék helyes döntést hozni, mert az edzőm azt mondja, hogy a döntésem miatt bűnös, álszent és hazug vagyok...Így nem tudom, mi lenne a helyes döntés:S
Kicsi vagyok még ehhez:S (15/L)
16:02
gondolom azt hiszi,hogy a vallásos emberek jobban segítenek neki..vagy nem?
amúgy szerintem is jelentsd fel!!ha elvete a személyes holmijaidat,az még lopás is,és amiket mondott,az meg zsarolás!stbstb..elég sok minden van a számláján,úgy látom
nem kicsi vagy, hanem könnyen befolyásolható érzelmileg
szerintem nagyon is jól érzed, mennyi köze van ennek az embernek a hithez
max. a csapattársaiddal szemben lehetnének kötelezettségeid, ha esetleg épp verseny előtt vagytok, és nélküled nem tudnak indulni/ de a helyükben akkor is érthető és elfogadható lenne az elhatározásod- de efelé az alak felé semmi
amit teszel, az hit és erkölcs szempontjából egyáltalán nem kifogásolható
az szintén ezt a senkit minősíti, hogy ilyenekkel próbál rád hatni!
légy erős és ne engedj neki!
Megmondtam neki, hogyha akarja maradok nyárig, ha nem akkor most elmegyek. És elküldött...Innentől mosom kezeim.
Ezt így elmondtam neki és akkor is én vagyok a hibás és úgy állított be a csapat előtt, hogy én egy aljas szemét vagyok és, hogy utálom őket, és pedig ez nem igaz! De most már ők nem bíznak bennem:( Pedig szeretem őket és nekem is nehéz döntés otthagyni őket, de ebből ne lehet megélni! Muszáj reálisan gondolkoznom, különben elveszek ebben a világban, hiszen itt csak a pénz diktál már:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!