Mi lenne helyes ebben a helyzetben? Legszívesebben felpofoznám, ha még egyszer meglátom!
Általánosban volt egy srác, aki megkeserítette az életemet, mert gyenge voltam. Az osztály nagy részével együtt bántottak, de nem tettem semmit.
Tegnap egy a sorban előttem állt a volt osztálytársam, és egy közös ismerősünk. Az ismerősöm köszönt, visszaköszöntem. Rám sem nézett, én automatikusan többesszámban köszöntem.
Középsuliban a mi osztályunkban is volt egy macsó emberke, szerintem arra élvezett, ha az osztálytársait bánthatta. Nagy, köcsög, debla állat volt, a suli mellett bokszolt is, versenyekre is járt, semmi más témája nem volt a verekedésen kívül, meg hogy ő micsoda profi ebben, ezt sajnos igyekezett is bizonyítani állandóan az osztálytársain (a ringben azért nem volt annyira profi). A suli elvégzése után a hasonló "kemény" fiúkból álló bandájával részegeskedett, verekedéseket provokáltak.
Aztán egyszer hallom, hogy meghalt, ez kb. a suli után 6 évvel volt. Állítólag valahol úgy megverték, hogy belehalt. Úgy látszik emberére talált. A hír hallatán nem éreztem örömet, közömbösen vettem tudomásul. Azért a sors néha igazságos is tud lenni.
>> Az osztály nagy részével együtt bántottak...
Gondolom, nem ok nélkül. Biztosan nagy sza.rházi lehettél, vagy még most is az vagy.
Mondani könnyű, de tény, hogy az ilyen embereket le kell sz@rni. Most mit tudsz csinálni? Legfeljebb abban a pillanatban kellett volna beszólni neki valamit, ha nagyon bánt a dolog "Na mi van te f@szkalap, már meg sem ismersz?"
Aztán ki tudja, lehet, hogy csak elbambult.
Fenét, azt kell látni, mi van a kérdés mögött !!
Tény, hogy az emberek egy jó része rosszindulatú, irigy, árulkodó stb. Hány százalék ? Mondjuk, 20% - talán 40%, vagy inkább 70% ? Na, az az arány ugyanannyi itt is, a kérdezők között is !!
le kell kaksizni :D
Te így is többet érsz nála. A sérelmek ellenére köszöntél neki, de ő meg se hallodta. Az ilyen embernek, aki ennyire gondosz gondolj bele milyen élet juthat!:) Lépj túl rajta. Ha nem törődsz vele, az sokkal jobban fáj neki, hogy semmibe nézed. :D gratulálok,hogy túlléptél!:) Én nem lettem volna rá képes. Te vagy az erős, nem gyenge :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!