Melyik városban élnél a legszívesebben és miért?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 13:12
1/14 anonim válasza:
Budapesten.. Itt élek most is, és nem tudom elképzelni máshol. Éltem már Londonban is, és Rómában is.. de csak itthon érzem jól magam (sajnos). Így szó sem lehet "kivándorlásról". (Pedig a férjem pedzegeti).
2/14 anonim válasza:
Tokyo. Gyönyörű város (sajnos csak képen láttam még). Nagyon szinpatikus a kulturájuk, és egész máshogy állnak a tudományokhoz mint itthon. (leendő természet tudományi kar hallgagtó :D). Illetve az ázsiai lányok a legszebbek. :D
3/14 anonim válasza:
nem tudom, sajnos még nem volt szerencsém megtapasztalni milyen más városokban az élet, eddig mindössze 3 helyen laktam hosszabb ideig. be kéne járnom legalább a fél világot, hogy tudjak dönteni.
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
Canterbury, vagy más ehhez hasonló kisebb angol város. Azért ezt írtam, mert itt már jártam, és el tudnám képzelni, hogy ott élek. Méretét tekintve pont megfelelő, van lehetőség szórakozni, vásárolni, viszont nem _túl_ nagy, pont ideális, szép és hangulatos hely. Pár éven belül amúgy is Angliába fogok költözni, remélem egy ilyesmi városban sikerül állást találnom a szakmámban.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Kedves utolsó, beírtam gugliba a város nevét, és majdnem leesett az állam! Annyira szép hely!!!!!! Én is szívesen élnék itt. Sokan Londonért vannak oda, de nekem nagyon nem jön be, oké szívesen eltöltenék ott 1-2 hetet, de nem élném le a városban az életemet. :(
Én Los Angelesért vagyok oda!;D
2011. jan. 18. 15:10
7/14 anonim válasza:
Veszprémben, mert imádom. Nem csak, hogy élnék, de fogok is. Ahol szívesen élnék még, az egy erdélyi kis falu.
8/14 anonim válasza:
En sok helyen eltem a nagyvilagban es tapasztalatbol mondom, hogy nem szeretnek nagy varosban elni. Egy kisebb-kozepesebb meretu varosban elek a legszivesebben, az ilyen tipusu telepulesekhez fuzodnek legjobb elmenyeim. Azt nem tudom, hogy pontosan melyik varosban fogok letelepedni.
9/14 anonim válasza:
Egyebkent en eltem LA-ben es epp azert nem szeretnek nagy varosban lakni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!