Legszívesebben felpofoznám? Közben segítséget várnak?
Baráti párnál több,mint másfél éve nem jön a baba. A lánnyal úgy néz ki minden ok, ő már volt egy-két vizsgálaton. A doki szólt,hogy a férjének is kellene menni, aki kijelentette,hogy ő ugyan nem fog. Ezt egy hétvégi baráti összejövetelen is ecsetelte. Nem bírtam ki, emelt hangon közöltem vele,hogy más ölni is tudna,hogy gyereke legyen, és hogy meg sem érdemli, csak a feleségét sajnálom és hogy egy barátnőmék két éve próbálkoznak és már a férj is szegény vagy 6 fajta bogyót eszik,hogy összejöjjön végre. Jól kidühöngtem magam és kész. Másnap felhívott bennünket a lány,hogy a férjem próbálja már rábeszélni a férfit. Szegénynek mondtam,hogy én ilyen önző, tahóval még nem találkoztam. Látja,hogy az asszony minden napot végigsír, de egy fél órás vizsgálatot nem hajlandó érte bevállalni!
A férjem most nem tudja mit tegyen? Próbáljon meg beszélni vele, vagy hagyja rá? A férjem is úgy gondolja,hogy aki ennyit áldozatot nem képes hozni, annak minek gyerek, de a lány meg sírva kérte!
Ti mit tennétek?
Köszi!
Hát nem hiszem,hogy ebben az esetben jó megoldás lenne, ha a férjem elkísérné. Csak olaj a tűzre.
Én őszintén a lányt sem értem. Nem meri neki mondani! Ezen is kiakadtam. Mi az,hogy nem meri? Kérdeztem,hogy biztos akarsz gyereket? Mondta,hogy nagyon. Akkor mondom lemondanál róla, mert nem mered meggyőzni a párod?
Attól tartok, nem nagyon tudna a párom sem mit kezdeni. Aki a saját felesége kérésére nem megy dokihoz, az másért sem fog!
Nekem az a meglátásom, hogy a pali nem is akarja a gyereket. A barátnőd egy dolgot tehet: vagy még egyszer megpróbálja rábeszélni a férjét, hogy menjen el dokihoz, vagy lelépteti és keres mást helyette...igazad van, ez egy önző tahó görény, aki nézi, hogy a párja szíve majd' megszakad egy babáért, összeeszik minden szintetikus izét, hogy sikerüljön, de magasról tojik az érzéseire.
A Te férjed is csak ennyit mondhat a pasinak.
De mondom, szerintem a pasas nem is akar gyereket...
26/L
Szerintem meg szegény csaj jobban járna, ha otthagyná ezt a palit és nem szülne neki gyereket.
Ha ennyit nem bír megtenni, mi lesz később?
Az én meglátásom szerint:
1. az a szemét pasi valamit tudhat magáról, hogy miért nem jön a baba, és nem szeretné hogy az kiderüljön, egyszerűen hazudik mindenkinek
2. vagy tényleg annyira önző lenne, hogy megfosztja a párját (és persze magát) a babától
3. ha valamilyen csoda módon mégis összejönne a baba, hát, az ilyen embernek én nem lennék a lánya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!