Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy csináljam végig? Ma...

Hogy csináljam végig? Ma tudtam meg, h nem sikerült az első lombikom, holnap pedig babanézőbe megyünk. Legszívesebben el se mennék!

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 13:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
ha rossz a lelekednek, akkor inkább ne menj el, mert azt meg fogják rajtad érezni. ha már készen állsz majd babalátogatásra, akkor menjetek csak.
2009. jún. 26. 13:04
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
sztem ne menj el, várj pár hetet. hasonloképp én is voltam. de ne mond az anyának hogy miért nem mész, mert ugy sem fogja megérteni, majd az lesz hogy nektek is sikerülni fogmeg ilyenek.. a hideg ráz már töle..
2009. jún. 26. 13:07
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell tudnod.

Nem baj az, ha azt látják rajtad, hogy te is nagyon vágysz a babára.

Kívánok neked minden jót!

4/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se menj el. Az anyuka biztosan nem fog megbántódni. Ha nem tudnak a lombikról, akkor mondd el.
 5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, h írtatok! Nem, senki nem tud semmiről és nem is mondom el! Nem tehetem meg sajnos, h nem megyek, már hetekkel előre meg volt beszélve :( :(
2009. jún. 26. 13:16
 6/23 anonim ***** válasza:
ha ma tudtad meg, az azt jelenti, hogy vérzel? mensire hivatkozva nyugodtan mondd le, én legalábbis pokoli rosszul is tudok lenni... és ne mondd el, ha nem akarod. tudom, hogy modern világban élünk, de egy lombik komoly döntés, és nem vagyok benne biztos, hogy egy frissen szült anyuka bele tud érezni a helyzetedbe, főleg, ha erkölcsi fenntartásai is vannak a lombik programmal kapcsolatban.
2009. jún. 26. 13:17
 7/23 anonim ***** válasza:
74%

Mi az, hogy erkölcsi fenntartás???

Én 2 gyereket szültem, de számomra a lombik bébi is ugyanolyan, mint a természetesen fogant. Sőt! Miért is lenne másmilyen???!!

2009. jún. 26. 13:19
 8/23 anonim ***** válasza:
na igen, sokan nem értenék meg, így én sem mondanám el. és ha csak szimplán azt mondanád, hogy nem vagy jól, vagy beteg lettél. kis kegyes hazugság az érdekedben :)
2009. jún. 26. 13:19
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a válaszoló arra gondolt, hogy akinek könnyen jött, vagy természetes úton az nem igazán érti meg a lombik lényegét. sajna nekünk sem akar még jönni a kis csodánk, de bárkiel beszélgetek, aki már túl van minimum egy gyereken azt mondja, ne görcsöljünk, majd jön, meg stb és én ettől a falra mászok. könnyen beszél ő, akinek mondjuk az első ciklusban megfogant....
2009. jún. 26. 13:21
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
nem a megszületett gyerekkel szemben van erkölcsi fenntartás, hanem, hogy a megtermékenyült petesejtek közül nem ültetik vissza mindegyiket... mert van, aki szerint az már gyerek, így meg nem kapja meg az esélyt, hogy éljen. nem szeretnék erről vitatkozni, csak tudom, hogy van ilyen. (és úgy gondolom, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit gondol a lombik programról, aminek ez sajnos velejárója...)
2009. jún. 26. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!