Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy csináljam végig? Ma...

Hogy csináljam végig? Ma tudtam meg, h nem sikerült az első lombikom, holnap pedig babanézőbe megyünk. Legszívesebben el se mennék!

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 13:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én 10 éve bébiszitter vagyok,9 éve tudom hogy csak lombik babám lehet.Engem csak a terhes nők zavarnak,a babák nem.Használj ki minden lehetőséget a babázásra ,hogy mire a te babód megszületik legyen sok-sok tapasztalatod.Amugy nekem már két sikertelen lombikom volt.
2009. jún. 26. 19:09
 22/23 anonim ***** válasza:
Az első nekem sem sikerült, teljesen kibuktam.Most vagyok túl a másodikon, és várom az eredményt, még van egy hetem.Én azt utálom a legjobban, hogy állandóan kérdezgetik, hogy nem lesz még baba? Sőt most a szuriktól meg is híztam egy kicsit így még többen letámadnak utcán, de már hányok tőle.
2009. jún. 28. 11:36
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, h írtatok! És köszönöm, h ilyen sokan megértetek :) És senki nem mondta, h "ne stresszelj rá, úgyis jön, ha akar"! Ebből már nekem is elegem van :S Fantasztikusak vagytok :)

Végül valahogy végigcsináltam, igyekeztem nem a baba közelében lenni (szerencsére jó sokan voltunk ).

Lombik, fenntartás, stb: Az emberek tájékozatlanok, nem tudják, mi a lombikbébi (egyetemet végzett emberek se mindig!). Ezért vannak a fenttartások, meg amúgy is vannak, tapasztalom a környezetemben. Soha nem mondanám el senkinek! Amúgy mi az összes embriót beültettetjük, szóval ilyen szempontból nem lehet gond :)

"Mit nem lehet megérteni egy lombik babán?

Nekünk 3 van belőle, a férjemmel van a gond, nekünk aztán tanácsolgathatnák, hogy ne görcsölj, majd sikerül, sose lenne lombik nélkül egy se.

Mit lehet ezen erkölcsösködni???

Mi simán elmondtuk mindenkinek, senki se nézett furán, semmi gond nem volt belőle soha..."

Aki ezt írta: Tudnál pár sort írni, h hogy sikerült? Hányadikra? Lettek ikrek? Nálunk is ez a gond, mint nálatok és mi is 3 picurt szeretnénk (vagy többet :)).. Köszi!

És mindenkinek sok szép babát kívánok!!

2009. jún. 29. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!