Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy csináljam végig? Ma...

Hogy csináljam végig? Ma tudtam meg, h nem sikerült az első lombikom, holnap pedig babanézőbe megyünk. Legszívesebben el se mennék!

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 13:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
na igen mindekinek a saját joga így igaz
2009. jún. 26. 13:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem lehet megérteni egy lombik babán?

Nekünk 3 van belőle, a férjemmel van a gond, nekünk aztán tanácsolgathatnák, hogy ne görcsölj, majd sikerül, sose lenne lombik nélkül egy se.

Mit lehet ezen erkölcsösködni???

Mi simán elmondtuk mindenkinek, senki se nézett furán, semmi gond nem volt belőle soha...

2009. jún. 26. 13:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha teheted, ne menj el, de ha nem teheted, akkor gondolj arra, hogy a következő lombik után neked is lesz ilyen. Nekem pici baba keresztelőjére kellett mennem hasonló helyzetben, hát nagyon nem voltam lelkes én sem, de a baba cuki volt, úgyhogy az első fél óra rosszkedv után inkább csak babáztam, és nem volt gáz.
2009. jún. 26. 13:24
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
tudod az intelligens emberek nem is néznek furán a lombik szó hallatán és örülj neki, hogy azokkal vagy körülvéve
2009. jún. 26. 13:25
 15/23 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy le kellene nézni azokat, akiknek más a véleménye a lombikkal kapcsolatban. a vélemény nem (csupán) intelligencia kérdése. az, hogy el tudja-e fogadni, hogy neked más a véleményed, az viszont igen.
2009. jún. 26. 13:27
 16/23 anonim ***** válasza:
erről beszélek én is
2009. jún. 26. 13:35
 17/23 anonim ***** válasza:

Hát ha el kell mennem az biztos nehéz lesz:(Nekem is elegem van abból hogy majd nektek is sikerül"

Meg azt hogy akinek már van megpróbálják belém beszélni hogy rágörcsölök ,pl anyósom is:(Már a páromat is kifaggatta és hiába mondja neki a párom is hogy én nem vagyok,csak azt hajtja hogy DE TE AZ VAGY!!!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez olyan bosszantó :((

Ha nem tudják akkor legalább ezeket nem kell hallgatnod,és valahogy csak jobb mintha nyaggatnának,de piszok nehéz lesz és amúgy én sem mennék,és nem is érdekelne mit gondolnak:(

majd ha erősnek érzed magad,semmi sem kötelező

fel a fejjel

2009. jún. 26. 13:40
 18/23 anonim ***** válasza:
bocs nem mennem,hanem menned csak beleéltem magam a helyzetedbe:(
2009. jún. 26. 13:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Amióta mi is babát szeretnénk, 5 barátnőm szült meg,most 3-an várnak babát, ráadásul kozmetikus vagyok és a vendégeim is vagy terhesek,vagy hozzák a manókat mutogatni. Én nagyon jókedvű leszek tőlük mikor látom a növekvő hasakat,babákat.Sztem jobb kedved lenne a babócától.
2009. jún. 26. 15:12
 20/23 anonim ***** válasza:
Sztem is sokkal jobb kedved lenne, ha elmennél, és nem a rosszra gondolnál egész nap. Babázz egy kicsit, mégha nem is a tied! Engem mindig felvidit a kerilányom:-)
2009. jún. 26. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!