Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Legszívesebben felpofoznám?...

Legszívesebben felpofoznám? Közben segítséget várnak?

Figyelt kérdés

Baráti párnál több,mint másfél éve nem jön a baba. A lánnyal úgy néz ki minden ok, ő már volt egy-két vizsgálaton. A doki szólt,hogy a férjének is kellene menni, aki kijelentette,hogy ő ugyan nem fog. Ezt egy hétvégi baráti összejövetelen is ecsetelte. Nem bírtam ki, emelt hangon közöltem vele,hogy más ölni is tudna,hogy gyereke legyen, és hogy meg sem érdemli, csak a feleségét sajnálom és hogy egy barátnőmék két éve próbálkoznak és már a férj is szegény vagy 6 fajta bogyót eszik,hogy összejöjjön végre. Jól kidühöngtem magam és kész. Másnap felhívott bennünket a lány,hogy a férjem próbálja már rábeszélni a férfit. Szegénynek mondtam,hogy én ilyen önző, tahóval még nem találkoztam. Látja,hogy az asszony minden napot végigsír, de egy fél órás vizsgálatot nem hajlandó érte bevállalni!

A férjem most nem tudja mit tegyen? Próbáljon meg beszélni vele, vagy hagyja rá? A férjem is úgy gondolja,hogy aki ennyit áldozatot nem képes hozni, annak minek gyerek, de a lány meg sírva kérte!

Ti mit tennétek?

2011. máj. 30. 14:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyetertek az utolsoval!

Meg annyit, hogy nekem ilyen mocskos onzo pasi nem kellene. Aki ennyi aldozatra nem kepes, az nem is akar gyereket,vagy valamit rejteget. De ezek akkor sem kifogasok, en ott hagynam a francba es keresnek mast, akivel lenne gyerekem. Szerintem ez a hazassag tonkre fog menni, vagy egyutt maradnak gyerek nelkul.

2011. máj. 30. 17:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Én mondanám a csajnak, hogy mondja el a srácnak, hogy mit szeretne, hogy nagyon fontos neki bla bla és kérje meg utoljára, hogy menjen el egy vizsgálatra. Ha nem megy, akkor ennyit is ér és hagyja ott. Ha igazán szereti a lányt akkor visszamegy hozzá, vagy el sem engedi és elmegy orvoshoz. Ha meg hagyja hogy emiatt elmenjen a csaj, akkor a kapcsolat is ennyit ér. meg a pali is... és egyszer hálás lesz a lány, hogy elhagyta.
2011. máj. 30. 17:49
 13/16 Manka68 ***** válasza:

Szerintem a pasi nem önző, hanem egy gyáva nyuszi. Nem meri bevállalni a vizsgálatot. :-)

Pedig én szívesen elcserélném az enyémeket az övére. :-))

Szemberöhögném, hátha észhez tér.

2011. máj. 30. 18:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Ennyi "áldozatot" nem akar bevállalni akkor később mi lesz? Lehet csak szégyeli, nem tudja ez mivel jár. Pedig neki/nekik jut a kellemes része. Én túl vagyok már minden vizsgálaton, Hsg, laparoszkópia (sőt, most megyek a következőre) és párom állandóan azt mondja, hogy ha tehetné átvállalná ezt a sok herce-hurcát, meg szenvedést, de nem teheti.

Talán még nem készült fel az apaságra, vagy egyszerűen nem tudja elképzelni a lányt mint gyermekei anyját. Akkor meg jobb is, ha már most nem vállalja.

Én nem tudom mit tennék, mert az oké, hogy a lánynak elmondom a véleményem, de nem tudom, hogy mit váltanátok ki a pasiból ha még ti is rászáltok. Lehet az is, hogy később magától dönti el, hogy mégis bevállalja, de ha mindenki ezen a témán csacsog, dacból sem, fene se tudja... Én a baráti körömbe lévő ismerősöm bármelyikét megpróbálnám meggyőzni.

2011. máj. 30. 19:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vannak ilyen férfiak. Én is ismerek egyet, akinek első házasságából nem lett gyerek. Megromlott a kapcsolat, elváltak. A második kapcsolatában i szerettek volna gyereket. A csaj fél évig győzködte, mire elment spermavizsgálatra. Ott kiderült, hogy nincs semmilyen spermája. Sem élő, sem gyengén mozgó, sem semmilyen. Akkor annyira összetört, hogy a piába menekült. Addig sem vetette meg az alkoholt, de ezután totál alkesz lett. A csaj még fél évig próbálta ezek után is győzködni, hogy lépjenek tovább az ügyben, de a pasi inkább a piát választotta. A csaj nem tehetett mást, kiadta az útját, pedig nagyon szerette. A pasi azóta is egyedül van, sajnáltatja magát. A csaj férjhez ment azóta, és van egy gyönyörű kisfia. Tehát a tanúlság: olyan pasinak ne szüljön gyereket, aki nem tesz meg mindent azért, hogy gyereke legyen. Mert az igazából nem is akar gyereket, egy gyenge jellem, és nem érdemli meg, hogy a csaj hónapokat, éveket rápazaroljon az életéből. Ha tényleg akar gyereket, akkor felülemelkedik a félelmein és férfiúi büszkeségén. Egy beszélgetést még megér, de ha ellenáll továbbra is, akkor ÚTILAPU!!!
2011. máj. 30. 21:58
 16/16 sumergo ***** válasza:

Én is azt gondolom, hogy lehet, hogy tisztában van a saját bajával, ezért nem akar vizsgálatra menni, mert kiderülhet. Ez viszont nagy szemétség.

A párom sem nagyon örült, nem akart hallani a vizsgálatokról, úgy általában. Kerestem egy dokit, aki meddőséggel foglalkozik egy reprodukciós intézetben. Megkértem kísérjen el. Ott már nem volt választása, mégsem állhatott neki hisztizni! A prosztatavizsgálatot még egyszer megemlítette nekem később, erre felsoroltam neki, hogy én mennyi mindenen átestem. Aztán többet nem panaszkodott. Illetve mindig próbáltam poénra venni kicsit a vizsgálatokat, hogy neki könnyebb legyen, volt, hogy azon is kicsit felhúzta magát, és szégyellte, hogy pl maszturbálnia kell ott, mert az milyen megalázó, hogy mindenki tudja, ő most hová megy. Akkor pedig megkérdeztem tőle, hogy mégis máshogy hogy tudnák megvizsgálni, és hogy ne legyen már ilyen merev, nézzen körül. Kb 10 pasi ült ott akkor. Rájuk mutattam, hogy ők mind megcsinálják ezt, biztosan nekik sem kellemes, az ott dolgozók pedig már ezekbe bele sem gondolnak, mert naponta ezt látják, ezzel dolgoznak.

Szóval a meggyőzés, és a csaj határozottsága sokat javíthat az esélyeken, hogy legyen babájuk. Ha szereti a pali, bele kell menjen, ha meg nem, akkor......

2011. máj. 31. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!