Keresztények, a démoni támadással mit tudok kezdeni?
Figyelt kérdés
Nem is kell írnom, hogy milyen egy démoni támadás. Balszerencsék sorozata, csapások sorozata. Olyanok, melyekkel kapcsolatban kértem segítséget, de nem kapok.
Néha paranormális jelenségek. Rémálom, depresszió....stb.
Ez tavaly kezdődött el ősszel. Október végén. Volt két-három hónap szünet és most folytatódik.
Már nem tudok mit kezdeni. Küzdök (ima, kitartás), de kezdem feladni....
Köszönöm előre is a segítséget!
2014. nov. 10. 17:24
21/24 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy keress egy gyülekezetet és ott a vezetők tudnak neked segíteni. Nálunk is van egy ilyen nő és már egyre jobb a helyzet nála.
22/24 A kérdező kommentje:
21: Erre gondoltam. Te melyik gyülekezetnél vagy és milyen gyülekezetet lehetne felkeresni, aki tényleg tudna segíteni?
2014. nov. 11. 15:36
23/24 anonim válasza:
Hallod te ne foglalkozz ezotériával, mert tele vannak Biblia ellenes, okkult, démonikus dolgokkal/tanításokkal.
24/24 Mulder614 válasza:
foglalkozz komolyabban a bibliával és erősisd meg a hited.
az szivből jövő ima Jézus Krisztus neve által segít abban hogy elmeneküljenek a gonosz szellemek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!