Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves keresztények, hogyan...

Kedves keresztények, hogyan élitek meg az ágyban, hogy az idő vasfoga elbánik veletek vagy a párotokkal?

Figyelt kérdés
Hogyan rendezitek a szexuális életeteket?

2014. nov. 4. 15:09
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
67%

Ha erre épül egy kapcsolat, akkor nem jut el idáig a házasság, hamarabb vége lesz.

A jó házasság pedig nem ettől jó.

2014. nov. 4. 15:12
 2/33 anonim ***** válasza:
Műbrokival pótolom, amire képtelen az igazi!
2014. nov. 4. 15:15
 3/33 A kérdező kommentje:

"Ha erre épül egy kapcsolat, akkor nem jut el idáig a házasság, hamarabb vége lesz."

Ha egy keresztény pár minden nap vagy legalább heti 2x-3x szeretkezik, akkor mikor fogja abbahagyni és hogyan fog hirtelen megszakadni a szex?

Egyre ritkább lesz?

2014. nov. 4. 15:22
 4/33 A kérdező kommentje:

Köszi Deggial!

A következő kérdésem az lett volna, hogy rib.ancnak teikintik-e az olyan nőt (/férfi) aki játékszereket használ. Paráznaság-e.

2014. nov. 4. 15:24
 5/33 anonim ***** válasza:
49%
Fogalmad sincs a válaszról, igaz? Szerintem te elképzelni sem tudsz egy keresztény házasságot, mert a te alapod a világiasság, nem pedig a lelki élet, amiről Jézus tanít. Ez olyan, mintha egy körnek magyaráznám, hogy mi az a háromszög.
2014. nov. 4. 15:49
 6/33 anonim ***** válasza:
75%
Egy házasságban NEM a szex a legfontosabb, hanem a jóban-rosszban együtt. Ha megváltozik a szexuális életünk, akkor is alkalmazkodunk egymáshoz.
2014. nov. 4. 15:55
 7/33 A kérdező kommentje:

"Fogalmad sincs a válaszról, igaz?"

Már a honnan a tökből lenne fogalmam ne is haragudj? Öregedtem már meg szerinted?

Az érdekel, hogy mire lehet számítani és hogyan beszélik meg egymással a párok a nem kívánomságot.

Azt meg látod te is, hogy nem az általad elképzeld keresztény szelemben repkedek.

Csupán csak érdekel, hogy ti hogy fogtok reagálni egymás kiégésére. Hogyan közlitek, jelzitek.

"Szerintem te elképzelni sem tudsz egy keresztény házasságot, mert a te alapod a világiasság, nem pedig a lelki élet, amiről Jézus tanít.

"

Így van. Én a világban élek és nem a képzeletben. Testem van, ami a világnak a része. És ha nem muszáj, nem dobom el okkultizmus miatt.

Van nem tudom mit gondolsz lelkiség alatt. Nyilván nem azzal vádoltál meg, hogy az emberknek csak a testét nézem és nem tudom mit jelent érezni, szeretni stb...

"Ez olyan, mintha egy körnek magyaráznám, hogy mi az a háromszög"

Ettől még bajod nem lesz.

"Egy házasságban NEM a szex a legfontosabb, hanem a jóban-rosszban együtt. Ha megváltozik a szexuális életünk, akkor is alkalmazkodunk egymáshoz"

Hogyan? Hogy derül ki és hogyan beszélitek meg?

2014. nov. 4. 16:11
 8/33 A kérdező kommentje:
Vagy a keresztény szerelemben egyáltalán nincs szex, csak néha ha baba kell, összebújnak?
2014. nov. 4. 16:12
 9/33 anonim ***** válasza:

Oké, akkor hagyjuk ezt a töménytelen ökörséget és vallási maszlagot, mert tönkretesz kérdező.

Szóval.

A segédeszközök használata törvényszerűen megjelenik ahogy egyre igényesebb és főleg változatosabb lesz a szexualitás.

Minél nyitottabb a gondolkodás annál élvezetesebbé s főleg változatossá válik.

A segédeszköz normális dolog. Lehet használni egyedül, vagy párosban, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, és egymást.

A potencia problémákra van megoldás.

A hüvelyi nedvesedést jól kiegészíti a síkosító.

A "szexuális unalom" témakör viszont igen más tészta. Nem egyszerű. Részben igen jól kezelhető a változatossággal. Sőt, nem is kötelező otthon csinálni, lehet egy lopott helyen is egymásnak esni. tényleg csak a fantázia szab határt.

A hosszú házasságok/kapcsolatokban fellépő "mindig ugyanazzal" érzése viszont vagy elfojtással/vagy felszabadítással kezelhető.

De ez az a gondolatkör ami biztosan nem fér bele az itt válaszolók többségének a fejébe mert túl zártan gondolkodnak. Ha gondolod privátban leírom.

2014. nov. 4. 16:58
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Továbbá a szex az egyik alap pillére egy házasságnak a többi mellett. Túlbecsülni nem szabad, de legalább ekkora ostobaság hátrébb sorolni.
2014. nov. 4. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!