Kedves keresztények, hogyan élitek meg az ágyban, hogy az idő vasfoga elbánik veletek vagy a párotokkal?
28-as vagyok.
Szerintem hívő párok esetében (akik legalábbis szeretnék megmenteni a kapcsolatot és őszintén szeretik egymást), ilyen esetben szokott bejönni az, hogy "újítanak", próbálják szinesíteni a szexuális együttlétet, legyen az helyszín, mód vagy módszer stb.
Ebben személyes tapasztalatot nem tudok mondani, mert még a huszas éveimben vagyok, erre nem volt szükség. :)
Az a benyomásom, hogy azok, akik nagyon zárkózottak szexuális téren, jobbára az élet más területén is azok. A kettő nagyjából összefügghet... s ezek a kapcsolatok, házasságok vagy elhidegülnek, vagy felbomlanak inkább...vallásosságtól függetlenül. Nehéz nyitni, habár a hit erről szólna...nem?
Szerintem nem feltétlenül megoldás a kaland. Bizotosan van, aki ezt elfogadná. Én úgy gondolom, ehhez a hűség kérdése túlságosan is hangsúlyos az ember lelkében, bár biztosan ez is személyiség-függő, s van akit kevésbé zavar.
Ameddig meg lehet oldani közösen, addig arra törekszik a legtöbb házaspár, és ha belegondolunk már ebből is egyre kevesebb van...
két évig tanultam. De nem fejeztem be. (mert meguntam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!