Keresztények, a démoni támadással mit tudok kezdeni?
Nem is kell írnom, hogy milyen egy démoni támadás. Balszerencsék sorozata, csapások sorozata. Olyanok, melyekkel kapcsolatban kértem segítséget, de nem kapok.
Néha paranormális jelenségek. Rémálom, depresszió....stb.
Ez tavaly kezdődött el ősszel. Október végén. Volt két-három hónap szünet és most folytatódik.
Már nem tudok mit kezdeni. Küzdök (ima, kitartás), de kezdem feladni....
Köszönöm előre is a segítséget!
Olyan is van hogy a szomszéd átkozódik.
csak az ilyesmiről a keresztények szeretnek nem tudomást venni...
Másrészt pedig minden ami történik a te rossz oldalad kivetülése, azaz oka van, ahogy annak is hogy "démoni támadásokat" élsz meg. Belső problémák feloldása a kulcs.
pontosítok:
...minden ami történik a te lényed kivetülése. A kellemetlen dolgok nyilván a rossz (gonosz) énedé....
"Lőn pedig, hogy mikor mentünk a könyörgésre, egy szolgálóleányka jöve előnkbe, kiben jövendőmondásnak lelke vala, ki az ő urainak nagy hasznot hajta jövendőmondásával.Ez követvén Pált és minket, kiált vala, mondván: Ezek az emberek a magasságos Istennek szolgái, kik néktek az idvességnek útját hirdetik.Ezt pedig több napon át mívelte. Pál azonban megbosszankodván, és hátrafordulván, mondá a léleknek: Parancsolom néked a Jézus Krisztus nevében, hogy menj ki belőle. És kiméne abban az órában."(Csel.16:16-18)
Tisztelt kérdező!
A megoldás Jézus Krisztus és nincs más...
Viszont egyáltalán nem biztos,hogy "démoni" támadásnak vagy az áldozata. :)
Azt hiszem,hogy inkább Isten "keze" van a dologban,így akarja tudatni veled,hogy nem a helyes út az amelyen most jársz. Ezt csak azért írom mert én is voltam már hasonló "cipőben" :) és nem voltak démonok,ördögök és Sátán hanem az én önfejűségem,makacsságom vagy konokságom voltak a démonjaim és meg kellett tanulnom a leckét a saját szenvedéseim árán.
Persze én most könnyem beszélek....de ne add fel és imádkozz nagyon sokat imádkozz.
Egyvalamit azonban még megjegyeznék, a démon kedvenc "praktikája" a megszállás ő ezen a módon tud ártani az embernek főleg ebben a modern világunkban ahonnan már hiányzik a hit.
A Biblia se beszél olyan emberekről akik azt mondták volna,hogy "démoni támadások"-tól szenvednek,viszont annál inkább ír olyan emberekről akiket megszállottak a démonok;
"És meggyógyíta sokakat, a kik különféle betegségekben sínlődnek vala; és sok ördögöt kiűze, és nem hagyja vala szólni az ördögöket, mivelhogy őt ismerék." (Mk.1:34)
Látod? :) ha mégis úgy gondolod,hogy démonok vannak a háttérben akkor nyugottan apelálhatsz Jézushoz mert tőle félnek a fattyak.:)
Isten Áldjon és ne add fel a harcot!
Első és legfontosabb: nyisd ki a szíved az Úr előtt, olvasd Jézus szavait és tartsd meg! Másrészt pedig meg kell értened bizonyos dolgokat. Ha már behívtad Jézust az életedbe, ha tényleg megtértél Hozzá, akkor hallgasd meg ezeket az "alaptanításokat" a szabadulásról:
https://www.youtube.com/watch?v=hJYABYlAcPo
https://www.youtube.com/watch?v=vpihUr8bA1k
2 részes, kiváló anyag és érthető is. Derek Prince a modern egyháztörténelem egyik legnagyobb keresztény tanítója volt, igazából minden egyes tanítását csak ajánlani tudom.
De mivel neked szabadulásra van szükséged (és valószínűleg gyógyulásra is), ezért ezekkel a videókkal kezd szerintem. Lehet, hogy van 2 óra a 2 rész, de mindenféleképp megéri!
Ha pedig kérdeznéd: egyszerű keresztény vagyok, akinek Jézus az Ura és Megváltója :)
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat.
15:
Elgondolkodtam azon, amit írtál. Nem tudom mennyire van az Úr keze a dologban, de én azt az utat választottam, amit Ő akart nekem. Oda is mentem és most ott vagyok, és szeretem is, de itt van ez.....!
16: Köszönöm, megnézem.
Aki írt most nekem privátot ennek írom, hogy nem értem miért nem írhatok neki itt vissza!
Ha olvassa ezt, akkor az ezotériás részt, amit írt (érdekel) fejtse ki itt. Valamint leírhatná hogyan tudok ezzel küzdeni. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!