KERESZTÉNYEK válaszát várom! Mit tehetnék? Bűnt követtem el?
Szia
Ha figyelmen kívül hagysz egy fizikai törvényt, mondjuk a gravitáció törvényét, akkor számolnod kell a következményekkel. Ugyanez a helyzet akkor is, ha áthágsz egy erkölcsi törvényt, például azt, amely így szól: „tartózkodjatok a paráznaságtól” (1Tesszalonika 4:3). Mi történik, ha nem tartod be ezt a törvényt? A Biblia leírja: „aki paráználkodik, a saját teste ellen vétkezik” (1Korintusz 6:18). Milyen értelemben? A házasság előtti nemi életnek sok káros hatása van. Fel tudnál sorolni hármat?
1. ․․․․․
2. ․․․․․
3. ․․․․․
"Mit tehetnék?" - fel tudod számolni a károkat, amelyeket okoztál magadnak és a szüleidnek, azoknak, akik szeretnek tégedet? Ez persze csak akkor van így, ha a krisztusi alapelvek mentén keresed a megoldást. Mert mindig van kiút a bűnből, a tévedésből. Krisztus a bűnösökért jött :-)
Sajnállak kérdező, 17 évesen ilyen gondolkodásod van.
Fordulj egy pszichiáterhez, de valószínűleg úgyis késő.
Még egy élet, amit tönkretett a vallás, szomorú.
Szia! Isten nem fordul ellened, mert Ő annyira szeret, hogy a fia meghalt érted azért, hogy élhess mint az Ő kincse, de tisztán! Nagy felelőtlenség volt, de Ő még így is szeret, csak bánkódik, mert bárcsak ne tetted volna meg! De nem lehet visszafordítani a dolgokat, szóval én a te helyedben mindenképp leborulnék és kérném a bocsánatát! Minden helyrehozható, de megszegted parancsolatát, szóval azt gondolom,Vele kellene megbeszélned! Csak mondj el Neki mindent, Ő mindig meghallgat, sohase kell szégyenkezned előtte, hisz Ő mindent tud rólad, Ő alkotott! :)
Van itt egy oldal, amin sok kérdésre kaphatsz választ. Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!