Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az ún. "Jehova tanúi" miért...

Az ún. "Jehova tanúi" miért nem vállalják a nevüket?

Figyelt kérdés

Még más embereket megértem, hogy nem tüntetik fel, elvégre szíve ügye mindenkinek egy ilyen oldalon, de pont a tanúk azok, akik az utcán is olyan hivatalosan és jól öltözötten tudnak tetszelegni az embereknek.

Nem provokációból kérdezem, pusztán kíváncsivá tett a gondolat, hogy ha már ilyen megingathatatlanul elszántak a "tanúskodás" felől, és látszólag itt is mindig dagadó mellizommal és foggal körömmel igyekszenek képviselni egy szervezetet, akkor miért kell titkolózni?

Félnek az üldöztetéstől? Vagy a saját szervezetüktől félnek (esetleges rossz válaszok esetén)?

2014. nov. 6. 18:38
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
De én nem nick-nevekre vagyok kíváncsi, hanem valós nevekre! Ezért is fejtegettem azt, hogy ők mindig mindenhol olyan hivatalosak és ezért is kérdezem, hogy akkor itt miért nem tudnak azok lenni?
2014. nov. 6. 18:50
 12/29 A kérdező kommentje:
Amúgy nem a katona vagyok, hanem a másik.
2014. nov. 6. 18:52
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
üdv, miért kell? hogy név szerint tudj valakin gúnyolódni? megkeresnéd a "facen", és ott is lehordanád? csak kérdezem. most akkor baj, hogy valaki leírja a saját véleményét? eddig az volt, hogy a saját véleményünkre vagytok kiváncsiak, nem az őrtoronyéra.
2014. nov. 6. 18:55
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

"De én nem nick-nevekre vagyok kíváncsi, hanem valós nevekre!"

De hát ez nem egy ilyen oldal! ez anonim.. Sok értelme persze nincs, csak vagdalkozunk az éjszakába.

2014. nov. 6. 18:58
 15/29 A kérdező kommentje:
23%-os üldözési mániád van? Vagy egyszerűen csak szégyenled a Jézus Krisztusban való hitedet?
2014. nov. 6. 18:58
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
nem, csak követem az eseményeket. :-)
2014. nov. 6. 19:01
 17/29 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de ilyen választ nem tudok komolyan venni.
2014. nov. 6. 19:08
 18/29 anonim ***** válasza:
15%
én meg elfáradtam ( a nem JT)
2014. nov. 6. 19:10
 19/29 A kérdező kommentje:
Hát barátom, akkor pihend ki magad :)
2014. nov. 6. 19:11
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

oké megyek (N)(na, ennyit elárultam de a nevemet aztatat

n e m ! ! ! :D

2014. nov. 6. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!