Azért mert ferde hajlamaim vannak, már nem is fordulhatok Istenhez egy kis lelki táplálékért?
16 éves fiú vagyok. És a fiúkhoz is vonzódom. Mind érzelmileg, mind szexuálisan. Lányokhoz is, de csak csekély mértékben.
Mindezek mellett diagnosztizált depresszióval, szorongással, hangulatzavarral és kényszerbetegséggel küzdök.
Sok minden traumatikus élményem volt már, ahhoz képest, hogy még csak ilyen fiatal vagyok.
Megaláztak rengetegszer nyílvánosan, egész 16 évem alatt csúfoltak, piszkálnak a másságom miatt, pedig nem is vállalom fel, csak egyszer rossz embernek mondtam el, hogy mit érzek iránta..
Voltam már zárt osztályon, vagdostam magam, öngyilkossági kísérletem is volt.
Ezek már régebben történtek. Mai napig küzdök a pszichés gondjaimmal, és a tudattal, hogy talán még Istenhez sem fordulhatok, azért, mert a saját nemem iránt is vonzódom. Kimerültem lelkileg, úgy érzem, már nem bírom tovább.
Mikor templomba megyek, és a bűnökről beszélnek, meg arról, hogy meg kell bánni a bűneinket, mindig arra gondolok, hogy akkor én reménytelen helyzetben vagyok? Ha egy fiúra a szerelem érzésével gondolok, már bűnök ezreit követem el. Ha pedig szexuális szempontból is elképzelek dolgokat,akkor milyen bűnös lehetek én?
Szeretnék Istenhez fordulni, szeretném érezni, hogy szeret, hogy tudjam, Ő segít. De mindenhol azt olvasom, hogy a homoszexualitást a Biblia tőből elítéli, a bu zik pokolra kerülnek, és még a saját tiszteletesünk is (református vagyok) úgy nyilvánul meg erről a dologról, hogy lassan a bu ziké lesz a világ.
Nem bírom elviselni a tudatot, hogy nem fordulhatok Istenhez..
Azért mert fiúkat is szeretek. Pedig én nem vagyok a popóriszálós típus,és az emberem mind kedvesnek és jófejnek tartanak.
De már a barátaim is megjegyezték, hogy elkezdtem változni...rossz irányba.
Lobbanékony lettem,agresszív...
Már nem bírom elviselni ezt a mindennapos szenvedést.
Mit tegyek? Ne mondjátok azt, hogy váljak heterová, mert a fiúk iránt sokkal hevesebbek az érzéseim, és sokszor már csak ez az egy érzés az,ami örömmel tud eltölteni. A szerelem érzése. Amit lányok iránt nem igazán érzek.
És arról ne is beszéljünk, hogy a kényszergondolatok milyen gondolatokat gyártanak a fejemben. Aki ismeri ezt a betegséget, az tudja, hogy mire gondolok.
Vissza akarok térni Istenhez. Anélkül a tudat és érzés nélkül, hogy nem tudok megtisztulni teljesen,mert mindig bűnös maradok a beállítottságom miatt.
Kérem,aki válaszol,az ne kíméletes válszokat írjon,azért,mert nem épp szerencsés a sorsom. Biztos szeretnék lenni abban,hogy nyugodt lélekkel fordulhatok Istenhez.
Köszönöm, aki ezt végigolvassa, és a leendő válaszokért is hálás leszek.
16/F
Szia, szabadulásra van szükséged, ahogy mindenkinek.
Kinek ebből-kinek abból.
NEM ISTEN AKARATA az, hogy ilyen érzések vannak benned, EZ NEM TŐLE VAN!!
Ha EZT TUDOD, akkor tudod azt is, hogy kinek a keze van ebben a tisztátalan késztetésben, érzésben!
Isten segíteni fogaz Ő jó akaratában járj, hogy megszabadulj sátán minden láncától. És innentől kezdve azon legyél, hogy megszabadulj sátán minden láncától, befolyásától, Jézus Krisztus hatalmas nevében!!
Ajánlom figyelmedbe T.B. Joshua próféta szolgálatát - rengeteg videó van fenn a szolgálatából, amint emberek démonoktól szabadulnak Jézus hatalmas nevében, aztán bizonyságot tesznek, és nagyon sokan szabadulnak a szolgálatán keresztül leszbikusságból, homoszexualitásból, biszexualitásból is!! Mert mindezen függőségek hátterében démonok közreműködése is jelen van.
Szóval ki kell rúgni sátánt az életedből Jézus nevében!
a valódi kereszténység az nem csupán valami információ elméleti ismerete, hanem VALÓS TRANSZFORMÁCIÓ - ISTEN EREJE ÁLTAL. Nyilván az illetőnek is kell demonstrálnia a valódi hajlandóságát a változásra, arra, hogy Isten akaratát akarja.
Isten közbenjárása, hatása által, a bűnben/bűnökben élő, azokat szerető emberből egy BŰNGYŰLÖLŐ, SZENTSÉGET/TISZTASÁGOT SZERETŐ válik, ahogy az ÚR Jézus is gyűlöli a bűnt és a szentséget szereti.
Az ember elkezdi szeretni azt, amit Isten szeret és utáni azt, amit Ő utál.
Ahogy az a normál, hogy valaki utálja pl a dohányzást, utálja az alkoholfüggőséget, utálja a trágárságot, házasságtörést, paráznaságot, hazugságot, utál minden perverzitást, stb, azaz utálja a bűn, a gonoszság minden formáját.
A Bibliában megírtak a mérvadó. OLVASNI KELL ISTEN IGÉJÉT.
És a Bibliából teljesen egyértelmű, hogy mely dolgok utálatosak Istennek.
A Bibliát kell olvasni! ISTEN IGÉJÉBEN ERŐ VAN.
Több újszövetségi levélben is kifejezetten kitér erre a témára is.
SZUPER, hogy feltetted ezt a kérdést és akarod tudni Isten akaratát!
Ajánlok szíves figyelmedbe még pár rövidebb, nagyon jó videót a téma kapcsán:
Az alábbi három az magyar feliratos:
- HOMOSZEXUALITÁSBÓL SZABADULÁS, és elmondja a fiatalember, hogy miképp ment belé ezt a szellemiség: https://www.youtube.com/watch?v=MGOXjA61vCs
- Ebben a videóban is egy fiatalember, aki nőnek öltözött, stb, de egy férfi-prostituált volt, amíg meg nem szabadult: https://www.youtube.com/watch?v=GjpM9dckNqI
- A bűn az gonoszság, vagy csak gyengeség? https://www.youtube.com/watch?v=SAzQRNx6TQQ&t=8s
Ez pedig egy angol nyelvű film, nagyon jó: https://www.youtube.com/watch?v=tbPu2rtmDbY
Kedves Kérdező!
Előre vetem,hogy csak a zöld keretben lévőket olvastam el,és sem a te egyéb gondolataidat,sem másokét nem olvastam,hogy ne befolyásoljanak azok.
1.Istenhez mindenki bátran mehet,a Megváltó Krisztuson keresztül.
2.Krisztus kegyelme minden bűntől képes megszabadítani,amit átadunk neki.
3.Nincs ember bűntelen,s így azok,akik körülötted ülnek a templomban-a pappal együtt-mind bűnösek,legfeljebb,a tiedtől eltérőben.
Itt álljunk meg!
Én nagyon szeretem az édességeket,de cukorbeteg vagyok.Amikor több szénhidrátot fogyasztok,mint amit szervezetem kezelni tud,bűnt követek el testem Isten által alkotott törvényei ellen.Nyilván,a szénhidrátról való leszokásom,nem lehet 100%-os,mert az is káros lenne.
A te vonzalmad saját nemedhez is egy olyan dolog,mint az én vonzalmam,a finom édességek iránt.Igyekezned kell,az isteni rend szerint áthangolódnod.Könnyebb dolgod van,amíg nem volt fergeteges homoszexuális élményed,és nem volt rossz heteroszexuális élményed.
Egy fontos elv:
Az isteni erő,hatalom,mindig a szeretet kifejezésén keresztül működik.Ha tudatosan koncentrálod szereteted kifejezését a nők fele,az fokozza halovány vonzalmadat irántuk.Erre kell koncentrálnod!
Depi:
Közelről ismerem ezt az érzést.Rendszerint olyan helyzetekben jön elő,amikor következetesen akadályozva vagy abban,amit szeretnél.Ennek kezelésében javaslom,hogy minden dolgodban legyen legalább A,B,és C terved,s amint valami nem működik,vedd elő a következőt.
Nem kell mindig tökéletesnek lenni,csak a lehető legjobbnak!!!
Akaratodat csak addig érdemes kiterjeszteni,ahol a másik ember akarata kezdődik!
Ha úgy érzed rád tört a depi,ne várj semennyit!Azonnal kezdj sportolni,és valamilyen lájtos művészi tevékenységet folytatni!(Nem vad zenét hallgatni!)Igyekezz művelni valamilyen művészetet!
Legyen egy jó barátod,s lehetőleg,egy nő,de olyan,aki nem fog visszaélni bizalmaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!