Jehova Tanui szerintetek mit tegyek?
Mit tegyél? Maradj normális. Keresd Istent magadban, az emberekben a világban, a természetben, és a szentkönyvekben is. Ez emberi méltóságunk fundamentuma, hog kereshetjük Őt. Ettől vgyunk Isten gyermei.
A kő, rózsa, a mókus Isten teremtménye egész megjelenésével Őróla szól, nem kell keresnie Őt. És nem is keresi (talán az imádkozó sáska:))
Vagy egy olyan világnézetnek nem tudsz ellenállni, ahol azt hiszik attól valami jobb lesz, hogy nem köszöntöd születésnapján a szeretteidet - akkor már késő, beszippantott a szekta.
***hogy kereshetjük Őt. Ettől vagyunk Isten gyermekei.
1Jn 3.1
Nézzétek, mekkora szeretettel van irántunk az Atya: Isten gyermekeinek hívnak minket, és azok is vagyunk.
Ne a Jehovák Bibliáját olvasd, és ne az ő tanításaikat hidd el. Egy agymosott szekta, a Bibliájuk hamisított. Életidegen embereket nevelnek.
Isten nem tilt meg ilyeneket. Mit tennél, ha valamelyik családtagodnak vérátömlesztésre lenne szüksége: Hagynád meghalni, mert a Jehovák nem engedik a vérátömlesztést?
Keress másik vallást, ha vallásos akarsz lenni.
De valláshoz tartozás nélkül is hihetsz Istenben. Olvasd a Károli-Bibliát ehhez.
10.34! De akkor hova járjunk gyülekezetbe vagy Istentiszteletre? Pál zsidókhoz írt levelében kérte hogy "nem hagyva fel egybegyülésünkkel, mint szokásuk némelyeknek, hanem bátoritva egymást, éspedig minél inkább közeledni látjátok azt a napot" Héb. 10:25
Nagyon sok vallást megvizsgáltam az évek alatt, éspedig pont azért hogy megtaláljam az "igazit", ahol együtt imádhatom Istent a többi hívő emberrel egy közösségben. Nagyon szkeptikus voltam a Tanukkal szemben is, hallottam róluk mindent csak jót nem. Aztán ahogy megismertem őket közelebbről teljesen más kép alakult ki róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!